<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 26 April 2011


BREASTFEEDING GATHERING 2011
.
SALAM
cam mimpi jek malam-2 camni boleh lg apdet blog
mia?
mia dah tido, ni ade sebelah neh
baik plak mood dia arini
nak tido atas tilam dia
kalo x, malam-2 mesti nk tido celah ketiak mama dia neh
heehehe
actually aku nak story mory pasal weekend yg lepas
aku & kembar hadir ke bf gath with sara kids
sbenarnya kami saja jek
nk timba pengalaman ibu-2 hebat
Insyallah mgkin dgn izin dariNYA kami juga jadi ibu hebat
.
So far ok n amat menyeronokkan
mebi aku tgh excited dalam dunia penyusuan neh
tp aku tetap akan ingat
rezeki neh Tuhan bagi
kalo satu hari x kesampaian hajat utk
aku susukan [uteri aku sampai 2 tahun
aku redha dan bersyukur
sekurang-2nya Tuhan kasi aku peluang utk
anak aku rasa nikmat TUHAN yg satu ini
.
Tapi aku x lama disitu
x smpat pun tunggu penutup
sbbnya puteri aku dah mula merengek
maklumla waktu tidur dia sebenarnya
sempat berjumpa dengan aya
aya pun sama-2 dalam perjuangan aku neh
n pada sahabat-2 aku yg jauh
tinie, ani, groom dan yg lain-2
aku wakilkan utk korang ye.
.
sebenarnya aku neh nak bekemas barang
utk percutian family
n
buat pertama kalinya aku bercuti
hadirnya QASEH MIASARA
agak teruja aku
nak bawa anak berjalan
x sabar sgtt
nak bawa mia lihat dunia
Insyallah kami akan ke genting bermalam di sana
keesokkan arinya ke cameron
nak tunjuk mia buat strawberry keh keh keh
tp kemas nya belum
leh plak mengadap laptop nehh
sejak ada anak
nak bercuti pun fikir keselesaan dia
tu pasal la percutian kali neh di tempat sejuk
mulanya kami plak ke pangkor
tp mgkin belum sesuai sbb mia masih kecik
.
ak pilih hari bekerja sbelum cuti sekolah
khamis jumaat sabtu
sbb lepas dari tu cuti sekolah
bercuti kalo padat ngan manusia pun x best
1 hal ramai giler
1 hal lagi hotel pun mahal
kena super peak
huyoooooo buang duit jekkk
.
esok 1 ari lagi keje
tp jiwa dah ingat-2 nak bercuti
haishhhhh x sabar plakkk..
utkk korang ade la skit pic
layanzzzzz.....
Insyallah kalo rajin balik dari percutian nnti
aku akan up pasal percutian
.
kehidupan?
amatlahhh bahagiaaa
cuma kdg-2 rindu dengan khidupan zaman bjang dulu
pergi berjalan-2 ngan kawan-2
rindu tetibaa
tp tu smua kemas ada di kotak memori aku
xkan aku padam sampai bila-2
sbb aku akan ceritakan pada mia
satu hari nnti :)


ni family kembar aku

sempat lagii snap pic

with aya

acara nak mulaa
qasehku
para bapa yg menyokong

dari pandangan blkang

love this momment

wajah-2 kesayangan

say yess

9:13 PTG
9 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|