<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 23 Jun 2009


M16 da semakin berisi 8->
depan Istana Negara

Jom ke Ipoh :P


Kin antara kawan terapat dlm idup aku..



Tahniah kin & Lokman..cepat-2 dpt baby..
Salam..Aik rajen plak aku apdet blog walaupun agak malas minggu ni..ntah nape rasa panjang minggu ni , mebi da terasa kehangatan gath penang yg x sampai 2 minggu je lagi..hikhik...Ok ni citer sabtu lepas...aku & M16 ke Ipoh utk ke majlis kahwin kin..kin ni kawan opis aku dulu, budak kelantan..banyak kisah idup & sejarah idup kami kongsi bersama dan akirnya dia da pun jadi seorang isteri pada org yg bagi aku, betul & sayang dia... Lokman seorang anggota Polis di Seremban budak Ipoh perak...segalanya selamat...
--------
Aku & M16 bertolak awal pagi, seawal pukul 8 pagi coz kami ada hal yg perlu diuruskan dan sekitar jam 10.30 pagi kami pun mulakan perjalanan..Masuk PLUS ...hmm ok gak jalan clear n ini perjalanan pertama paling jauh M16 drive..Insyallah pasni aku da jadi mem kat sebelah... dia sebenarnya sebelum ni fobia nak drive sbb dia pernah terlibat dalam satu accident yg agak teruk..Bukan sbb dia x nak tapi dia da jadi fobia...tapi Allhamdulillah skrang dgn smangat dia, dia da boleh drive da..pastu bawa laju dari aku lak tuh [-( huhhh...menakutkan aku jerk...dia plak suh aku rileks...dulu aku suh dia rileks =)) pape pun Tahniah untuk dia...sbb dgn smangat yg awak ada akhirnya awak berjaya..bukan senang nak pujuk org yg fobia akibat accident teruk utk bawa kete..tp dia dia sndiri pikir..xkan sok bini saket nak besalin, bini dia plak bawa dia...bek aku drive g sndirik =)) ....dan akhirnya..tahniah beribu tahniah utk dia :X
-----
Kami sampai kenduri kin dalam 1.30tghari..kin da menunggu aku da...pas makan kami lepak tgok gamba kenduri sebelah pompuan , borak-2 n kami terus gerak, asalnya plan nak jumpa faiz panjang tapi oleh sbb kenduri tunang anak buah dia belum settle maka kami pun amk keputusan len kali je la jumpa, len kali eh dok :P..skitar 3.30 - 4.00 ptg kami mula bergerak balik, singgah di Tapah agak lama, rehat & beli buah...nak kejar kan besday party najat tapi sori najat, x sempat plak...dalam 7.30 terus balik umah, sampai je mandi-2 n terus tido...aku x pe ahad cuti tapi M16 plak keje..agak leteh sbbnya aku 4 minggu berturut aku balik utara so mmg agak penat sgt...
-----
Malas betol rasa minggu ni...x saba nak tunggu 3hb nnti sbbnya dalam idup aku, kali pertama aku nak nek flight..arap-2 aku xde pape la huhuhuh..aku mesti kena try sbbnya x lama lagi aku MESTI kena naik...so utk kali pertama aku amek destinasi dimana aku di lahirkan memandangkan tempoh perjalanan hanya 45 minit saja...perasaaan aku? excited & cuak...ntah sbb aku mmg takut gile :(( tapi Insyallah aku akan try jugak, arap-2 aku berani...kalo xberani mmg balik aku nek bus la =)) aku akan citekan pengalaman aku nnti...okla..agak malas nak mengarang tp pnjang la jugak.setakat ni je....daaaaaaaaa :*






11:09 PG
6 comments

Isnin, 15 Jun 2009


takot aku menatang nih

Gua Kelam Perlis



with my sayang


azmeer & Paksu




rajen dia melayan anak buah aku



berjam-2 men menda neh :))


lelaki tu lelaki jugak [-( ..game lagik


SALAM...nak apdet tapi x leh panjang lebar coz agak kebizian sejak-2 ni..hikhihkfik..jumaat ritu aku & M16 cuti, malamnya kami berangkat ke kampung aku, umah akak aku..ada hal yg perlu disettlekan lalalalal :-" kebetulan abg & akak aku bawa M16 ke jalan-2 perlis..ni ada gamba sikit tapi blurr sbb gamba hp, g padang besar, g gua kelam, tgok burung unta, jalan-2 pekang kangar, makan laksa penang, makan kari ikan bawal wan zai hikhik...rajen dia melayan anak buah aku, layan men game, layan men chess, layan men hoki, tapi aku menang :P ...
xleh nak cite banyak sbbnya masa aku agak terhad, korang layan gambar jer la ek muahaha tapi aku tetap apdet blog daripada bedah yg x penah nak apdet b-( muahahaha...
Insyallah nnti ada masa aku apdet lagik...tata titi titu....








4:01 PTG
6 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|