<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rabu, 28 Mei 2008



Nasi Kandaq...
semekom :"> jgn telan air liur k ...huhahahah...ini la nasi kandar..tadi OTM ngan dak-2 nih skali terkeluar cerita nasi kandar so dgn tetiba naluri aku tersentuh lak nak mkn nasi kandar..dah lama x makan :( ...haaa meh aku citer sikit pasal nasi kandar..klu sbut nasi kandar selalu menu biasa aku sotong ngan kubis @ bendi..nasi kandar klu makan lak aku suka 2 tempat jerk satu nasi kandar pelita kat celenpark, ngan kulim satu lagi nasi kandaq line clear kat penang sbelah ngan komtar aku kasi 5 bintang utk kedai-2 nih ..nasi kandar kat line clear ni klu korang ingat balik..masa mini gath png dulu ada diaorg bawa singgah makan, itu la nasi kandaq line clear..tgok kedai betul-2 lekeh tepi lorong jer tapi jgn pandang rendah sbb kedai ni antara kedai yg paling lama kat penang...nasi kandaq ni klu perhati elok-2 dia xda lekat-2 dia sebutir-2 jer kan...cara masak dia ada cara antaranya masak buang air nasi masak lagi pastu buang air nasi sampai masak tu sbb last dia akan jadi sebutir...kari dia lak jarang diaorg guna santan tapi klu yg betul-2 asli dia org masak x de santan, klu nak kasi lemak letak susu ..tu sbb karinya leh panaskan sampai berapa ari pun x basi..nasi kandar ni wajib mesti ada kuah daging masak kicap tapi kuah ni pekat & pedas sgt... n kuah campur-2...tp kitaorg klu buat kami x letak santan atau susu lagi sedap :D...panjang lak nak citer...belajar sndiri la :)) .ini smua aku tau dari ayah aku sbb ayah aku mamak penang :)) ...tuh dia pandai masak nasi kandar 8->...pedas mmg pedas nasi kandar ni tapi bila ilang pedas mesti teringat nak makan lagi...tghari ni nak cari nasi kandar la..jom sape mau ikut :))

9:33 PG
10 comments

Jumaat, 23 Mei 2008





agenda baru!!!

Gembira Hidup Ini

Disini kunyatakan semua,
Cerita kehidupanku,
Telah tempuhi hidup yang sukar ku terima,
Tapi ku mampu laluinya,
Merempuh suka dan duka,
Dengan tenang hati ku telan pahit manis kehidupan.

Chorus:
Sekiranya,
Ku tak mampu,
Halangi semua,
Pasti ku hampa.

Sekiranya,
Ku tak bersedia,
Akan ku pulang ke asal ku,
Tapi ku tak rela.

Kerna ku sorang manusia,
Yang tak suka pada duka,
Kerna ku sayang gembira,
Gembirakan hidup ini.

Kerna ku tahu inginku,
Apa yang aku inginkan,
Akan ku capai segala,
Segala yang diinginkanDemi kehidupanku….
idup..idup..idupp
best lagu nih..aku pun baru dgr nadia nyanyi dalam af..pastu terus berkenan kat hati..hmm not bad la lirik dia..kisah mengenai kehidupan...
mmg x dinafikan mcm cakap sorang kawan aku, arini kita kawan esok lusa belum pasti kita berkawan, arini kita ketawa esok lusa belum tentu kita akn terus ketawa tapi itulah realitinya kehidupan..mana ada idup yg selalu diatas jer? mana ada idup yg sntiasa ketawa jer? mana ada idup yg selalu bahagia jer?tapi kwn-2 mana ada idup yg sntiasa sedeh jer kan? mana ada idup yg sntiasa kecewa jer kan? tgok adilkan peraturan idup nih? kerana ini adalah kehidupan yg mengajar kita tentang pahit manis, asam garam seterusnya dijadikan satu pengalaman...so utk dia tabah k..ada hikmah disebalik apa yg jadi pada ko..aku kan ada :P
kadang-2 terpikir gak..kuat ke aku nk hadapi dugaan? sabar ke aku nak lalui smua yg jadi? mampukan aku nak rempuh cabaran yg mndatang? idup belum capai usia 25 tahun dah rasa cam x daya nak teruskan.. tp apapun bak kata nadia redah jerk :P...jgn lak kata stacy alamak terlebih suda....ikut jerk kata alif baguihhh laaa...
so meh kita gumbira jgn sedeh-2 lagi..dgr la lagu ni kat blog aku :P....
ops ada lagi.... smalam aku dh beli baju renang..kat putrajaya ni ngada betul kena pakai baju renang klu nak swimming...klu baju getah ke baju body ke tak bleh langsung..mcm tu la plak....so korang-2 jom la join..kita pegi yg 2 kaki jer hehehehehe x sabar neh...next week lak cuti skolah...klu korang nk tau..apa aja majlis..apa je program..apa je yg nk wat DIMESTIKAN cuti sekolah sbbnya dlm pamily aku ada cikgu ...so apa jer tunggu jerla cuti skolah so next week family day pak Ibrahim Basheer ...buhsan tul smua nk kena tunggu cuti skolah...adik aku le sape suh cari laki cikgu ntah..tapi tu kan dinamakan jodoh la intan..kata kak aku...senyum jerk la...
dah..dah...jom layan lagu gembira hidup ini.....
apapun masalah..apapun dugaan..apapun cabaran...apapun halangan...idup mesti diteruskan...

9:00 PG
12 comments

Khamis, 22 Mei 2008


dah kawin pun... :X :X

flower girl :)) ..suka tul dia bergambar..dgn al-hafiz - ita & pija

sana intan sini intan...
apa cerita??
semekom:"> .. xde apa nak citer sbenarnya tp rasa gatal tangan lak nak mengapdet blog aku nih...tu kat atas aku antara kawan aku yg baik la..klu kuar ngan dia mesti 4 jam duk melepak kat kfc @ mekdi..kami mmg akan cari tempat camni sbb tak panas nak lepak..skrang dah jadi bini org..kisah cinta dia agak menarik la bagi aku..diaorg kenal masa belajar dulu...so cam cinta awang-awangan pun ada..slalu jerk minta nasihat aku ( cam aku terrror kasi nasihat)..dua-2 dari penang..yg laki tu tgok mamu penang tuh :)) ...kisah cinta yg tak ada kepastian..yg tak nampak hujungnya...tp Allhamdulillah jodoh ada antara diaorg..nama jer bercinta tapi x ada cam org bercinta sbb masing-2 wat hal sndiri n si kawn aku ni tak yakin la pada hbungan diaorg..so satu ari tiba-2 si lelaki nih maybe terbuka ati ajak la tunang & kawin kiranya melamar la :)) :)) so si kwn aku ni pulak berfikir panjang..aikkk.aku cakap dia dulu ko gak cakap cam dia wat tak tau..wat cam kawan-2 jerk..ko jugak suka kat dia..sakit bila dia layan tak layan tapi skarang bila dia nak buktikan ko lak berfikir panjang? apsal?x faham kan??? so dia pun citer la apa yg terbuku di hati dia...mmg aku sayang, tp klu setakat perasaan sayang aku ni pada dia n dia lak tak pernah nak wat aku bahagia....bla bla bla....bla ..bla..blaa...hmmmm aku tau yg dia sedikit ragu & mula tawar hati..yer la kan..x salahkan dia..aku lalui kisah yg dia lalui, smua dia citer kat aku........buat x tau..x amik berat...x take care ..tetiba ajak kawin..kwn aku mula la fikir bukan-2...ikhlas ke mamat nih?betul ke? leh caya ke? susahkan jadi org pmpuan nih :)) dia cakap dia lum kasi kata putus kat mamat nih..(laki dia dah skrang :P ) aku pun bincang la sbb aku ckp dia aku bercakap melalui apa yg aku tau bukan dgn apa yg aku lalui..sbb aku x da pengalaman sgt dlm bab nih cuma ada dgr pengalaman kawan-2 tu ada la..panjang citer tp aku pendekkan..so dalam 2 hari kawan aku call aku..dia cakap aku terima dia utk jadi suami aku..so aku sbg kawn & selaku penasihat tak profesional gembira teramat la...kawn aku ngan kisah yg tak sempurna akhirnya dah sempurna...so skrang diaorg bahagia...amin smoga berbahagia...nama dia farah kawan aku dari skolah menengah lagi smpai skrang ..dah 12 tahun kami kenal..okla nnti aku apdet lagi ek...sudaa mau sambung keje sbb bos aku nih nak transfer g colombia so nak tlg dia apa yg patut aku tolong..ok tata...cau cin cau :)) :P uwekkkkk









7:57 PG
3 comments

Rabu, 21 Mei 2008





26 Tahun sudaa....



Lilin cam 29 tahun :D

PLAN KANTOIIIII

Plan utk menepung telurkan padli hancur musnah disebabkan ada owr yg tak paham makna seprise X(

dah rancang ngan dak-2 nih utk kenakan padli n aku selaku pelakon utama akan bawa padli ke Bora Ombak Ampang utk diserahkan kpd dak-2 nih utk menepung telurkan so aku pun ajakla dia makan sempena besday dia n dia mulanya dah setuju sbb aku ckp biar aku yg tentukan tempat .aku cakap dia dah boring la makan sekitar bangi putrajaya ni apa kata kita g jauh skit..so aku pun cakap la nak g ampang n kebetulan abg aku ada situ n terus nak amik barang yg dikirm dari kampung...mulanya dia ok jerk n tak syak pape..so kami plan n bentangkan pada ahli-2 parlimen terpilih vf dalam email tapi ada la sorang makhluk ni g sms padli kata "ohhh ko asek kenakan org , malam ni siapla ko" so padli dapat la hidu yg ada plan nak tepungkan dia..so dia cakap aku x pe..malam ni makan biar dia yg tentukan tempat #-O ..aku cuba utk membantah bla..bla..bla..bla...alamak camana ni?aku pun cakap ok la tapi kita nak makan mana? dia cakap tak pe..demi keselamatan last minit baru decide ...tapi aku cuba jugak utk membantu dak-2 nih tapi tak berjaya sbb dia mmg xnak cakap lagi so dlm kul 8.00mlm kitaorg pun pegila makan kat restoran western food kat umah yolz, pastu sms la ita&yolz ajak datang skali..diaorg kat enquin tgh makan..pas makan diaorg datang n sembang-2 dalam kul 11mlm kami pun gerak pulang...oh berjaya jugak dia larikan diri ek..xpe korang pandai la plan kenakan dia nanti ...so pada yg terlebih bijak mengkantoikan plan kami tuh siap la ..nnti kami salut ko ngan tepung pastu goreng ....huhhhhhh....






10:33 PG
9 comments

Selasa, 20 Mei 2008






Happy Birthday to u...


Happy Birthday to u....


Happy birthday to padli...


Happy Birthday to u....


padli....


Semoga Panjang Umur Murah Rezeki


Semoga dapat Kecapi apa yg diimpikan


Semoga lebih berjaya dalam idup


Semoga dipermudahkan jalan idup


Semoga tabah menghadapi dugaan idup


& yang penting umur dah jangkau 1 tahun lagi...


selamat 26 tahun :D....


7:57 PG
9 comments

Isnin, 12 Mei 2008


hantar padli gi US :





ngan yana_fuziana from png

kek besday madir & yana :X :X

celebrate sama-2 8->

samat ari ibu mak :">

makan-2makan


dari si kembar mak

semekom :"> saya kembali lagi :D ... minggu ni pun minggu yang menguja kan :D...aku ada satu cerita tentang ari ibu...malunya :(( tp korang jgn ingat aku lupa ari ibu cumanya aku terover excited tp bukan dari aku oke tapi dari kembar aku tuh [-(

sabtu
sabtu tu pagi-2 aku bangun aku g jogging sorang-2...aku x ajak sesapa sbbnya aku kena cepat x leh lama-2 ..klu ngan kawan-2 mesti pas jogging ada yg ajak minum so aku jogging sorang-2 sbb nak cepat..dalam kul 7.15pg aku kuar gi tasek n mulakan aktiviti WAJIB aku...aku pun jogging jer sorang-2 sambil melayan perasaan n bayangkan klu la aku dpt cutting badan cam nasha ke :"> :)) berangan jerk =)) x dela sbnarnya senam ni bukan utk kurus jugak tp utk kesihatan ...kesihatan mende yg x leh ditukar ngan wang ringgit oke [-X...n x leh di beli dimana-2 pasaraya jugak :D..tapi klu penyakit tu nk dtg kita kena tempuh la sbb maybe ujian dari NYA kan .. so far setakat ni aku xde apa-2 sakit melainkan sakit bila tetamu tu nak datang [-( sape x faham nasib la :-" ...ok melalut lak :)) ..sambil jogging aku terfikir apa nak seprise ari ibu ni ek....pastu lebih kurang kul 9.00pg aku dah settle senaman aku n balik la ke rumah pastu tanyala kembar aku...

esok kita nak celebrate kat mana ari ibu?

apa lak esok arini la...


mana ada ...esok la ari ibu...aku luku kang baru tau..

tu la ang...ari lain ingat jer..cepat jer..sampai ari ibu pun tak ingat...aku sekeh kang

ehh yer ker ari ni ari ibu? :-? (konpius ni sbb stahu aku 11 mei ari ibu...camana leh tukar lak nih)
ari ni konpommmmm...(dgn over konpiden nyer)

klu salah?

klu salah ko basuh baju, lipat baju n iron smua baju keje aku :>

alamakkk..( benda yg paling malas didunia aku nak wat iaitu lipat baju X( )so tanpa berfikir aku pun setuju je ngan tarikh yg kembar aku cipta tuh ~X(

ok...nak wat apa nih?

aku nak beli kek n kita gi makan makanan kegemaran mak nak?pastu bla bla bla.....(wat rancangan nih)

hadiah kami dah kasi awal lagi :D iaitu sepasang kasut n telekong...so kami terus cakap mak..mak jom lunch kat luar rini, n kami semua pun bersiap, tp anak-2 mak aku yg lain x da sbb ada di kampung so aku-liza-husband dia n aiman jerk...sambil-2 siap kembar aku berleter diaorg ni kan (kak & abg-2 aku) x call pun mak wish ari ibu bla bla bla....dia membebel...tahun lepas ada plak diaorg wish n kasi adiah tahun ni lupa lak X( ( dgn nada x puas hati ) ...aku dgr jerk la..malas nak ckp pe tp dlm ati pelik la sbb nape diaorg x call..klu tak diaorg lebih excited dari kami dua org..so lebih kurang kul 11.00pg kami kuar menuju ke bangi n pegi beli hp kembar aku tuh...dia nak pakai 3G jugakk...dah ketinggalan zaman tol =)) sbelum tu dia dh g beli kek n letak kat bonet belakang...dalam 12.30 kami gi makan makanan kegemaran mak aku iaitu ikan siakap- telur bungkus- tomyam-daging goreng-kailan ikan masin...sampai jer kat kedai terus order n laki dia gi amik kek...makkkkkk samat ari ibu :"> mak aku sedikit terkejut la...sedih aku tgok :( sapa yg x sayang kan mak sndiri kan :( ... kdg-2 aku terfikir aku x leh idup tanpa mak aku tapi sampi bila? satu ari tak dia , aku akan pegi dulu tapi.........argghhhh x nak fikir lagi....pastu kami 2 tulis atas kek samat ari ibu n thanks sbb lahirkan kami :X :X n suh mak aku baca..mak aku baca sambil mengeja sbb tulisan sambung =))=)) smbil-2 tu mak ada citer la waktu silam keluarga kami, pasal kami 2 org waktu lahir dulu, n kecik-2 suka gaduh n kemana jerk mesti org tgok ..yerla kembar kan...pastu kami lak kembar seiras cumanya skarang dh x seiras sbb dia dh montel :D...best nyer ada anak kembar...nak jugak rasa camana susahnya jaga anak kembar nih sbb mak aku ckp kembar ni seronok tp x leh leka pasal perasaan sbb nnti ada yg jeles :D so pas makan aku terus jer gerak ke futsal sbb ada trening ngan dak-2 nih kat EP...tapi sori tak leh join korang kat AP men boling sbb ada hal...dalam kul 5.00 aku gerak pulang ke putrajaya n mandi n siap-2 baju skit sbb malam ni aku x balik umah..aku tido ngan yana di sg, long ..yana dtg sini sbb nak celebrate besday ........ :D :D.dalam kul 8.00mlm padli dtg amik n kami terus menuju ke KLIA ...terus ke sg.long n makan kat situ sambil tunggu kul 12.00mlm sbb nak celebrate besday madir n yana :D pastu dalam kul 1 lebih padli antar kami ke sg long n abis la aktiviti utk ari sabtu tuh :D waktu dlm kete aku ada terdengar yg ari ibu 11mei ...aduhhhh malunya...malu kat org-2 di restoran tu , malu kat kedai kek n yg penting malu kat mak aku :(( patut la adik badik aku yg lain diam jerkkkk =))=)) klu time nih aku ada dpn kembar aku mmg aku sekeh pala dia betul-2 X( slalu jerk macam tu tau :-w pastu aku sms dia cakap jgn lupa basuh baju aku n iron baju aku utk sminggu aku keje nnti ok bibik=))=))=))

ahad
ahad lak.. lebih kurang kul 12.00 tgh padli dtg amik kami n terus gi lunch mekdi kat mines pastu terus menuju ke KLIA sbb yana balik ptg fligt kul 5.10ptg tapi kami dlam kul 3.30dh smpai KLIA..saja pegi awal n kami berjlan-2 la skitar KLIA tu..sambil tgok kapal terbang naik turun :D n snap gambar di KLIA tuh..madir pun ada jugak , dia pun antar yana jugak .4.40 ptg yana nak nek dah so kami pun antar yana ke pintu masuk n terus ke parking..selamat ari lahir utk madir & yana smoga panjang umur murah rezeki :D...so kami menuju ke putrajaya n singgah warisan makan sate kajang n dalam kul 7.00 kami pun pulang :D......



4:17 PTG
12 comments

Jumaat, 9 Mei 2008


makan jerk ...

mee kuah :D
kenal tak?

ini la kin..
ini lak intan :-&


ini la antara tmpat yg slalu kami jogging :D

tgok tv ngan aiman.. dh besarkan aiman 8->


semekom :"> ..x ada apa citer yg menarik cuma upload gambar jerk.. itu ain wan zai..kitaorg gi tgok kolam renang kat p9...dah muak jogging pasni berenang lak..tapi kena cari pelampung takot tnggelam :-ss...ok papai..:-H sape nak join jom >:) 2 jam bayar 2 ringgit..dalam ada yang 4 kaki ada yang 7 kaki...kalau nak 1-2 kaki leh masuk kolam budak-2 n aku mintak aiman temankan korang :D :D...














10:20 PG
14 comments

Selasa, 6 Mei 2008


semekom :"> ...lama gak x tulis blog nih..tp lama ke ? xda la kan..baru jerk 3 ari ..xda pape yg nk diceritakan melainkan hari minggu yang agak mengujakan jugak :D ...
sabtu..
kul 2.00ptg kuar gi futsal kat endah prade, pegi ngan dak tecik tuh...tp futsal tak jadik sbb hanya 4 org jerk pmpuan..baik gi shoppung lagi best ..aku yin zana n niza round-2 EP, tgok-2 baju tp last sekali anieza yg shopping over, kami lak tak amik apa-2 , xda yg berkenan di hati...pastu naik atas jumpa molly yg asek ngan kesesatan dia, sampai EP kul 5.00 tp mood nak trening dh ilang sbb dh tukar jeans so malas balik nk tukar track :D.. org kl pun leh sesat area kl [-( lain la aku org penang :D lepak jap kat situ sambil join molly kutuk agus yg dh semankin membolat tuh :))...pastu diaorg gerak kedai mamak gi makan tapi aku ngan dak tecik tak pegi sbbnya kami ada plan, elok nk gerak dak tecik tuh ckp aku, intan jom gi koke? aku tanpa berfikir terus setuju jerk pelawaan dak tecik tuh...sampai la kul 7.00 pastu kitaorg terus gi the mines ngan kin.. dia nak belikan hadiah besday utk lokman syg dia :)) so kami pun round the mines sambil mencari hadiah n singgah makan asam laksa di lemongrass...ishh minggu lepas jerk aku dh 3 kali makan asam laksa tuh [-( pas dak vf nih ajak dak opis pastu dak kursus [-( kembong jugak perut aku nih tp x kisah aku suka laksa :X :X .oyin beli kasut tinggi :D pasni korang takkan jumpa oyin yg serendah dulu [-X dia dh tinggi oke :D..katanya kasut utk wedding apis...haaa pasni dia lagi tinggi dari apis la :)) sng skit nak tangkap gambar :)) kalah la si kuya yg sombong tuh ngan ketinggian oyin nnti =))=)) =))..dulu nampak cam adik badik skrang dah nampak cam kak ngan adik =))=))pas jumpa jerk jam tangan tuh, pergi cari pembalut terus balut n kami pun gerak balik ke sarang kami iaitu putrajaya :-< .. n letih terus nak tido \:D/
ahad...
kin ajak celebrate besday lokman ngan kawan-2 dia,,malu sbenarnya sbb aku x kenal diaorg :"> ...kin wat plan..aritu dia langsung tak ucap, tak call, tak sms lokman, kononya lupa la besday dak lokman nih tapi kami awal-2 dah plan ngan kwn-2 lokman. lokman ada futsall..so kami kuar gi cari kek n terus bergerak ke tempat futsal n tunggu kat luar punya la lama sbbnya diaorg tgh main takkan nak serbu bawa kek..skali bola tuh kena kek :-ss abis #-O elok nak abis jerk kwn lokman kuar bagitau kami n reramai nyanyi lagu utk lokman ...lokman terkedu naseb x pengsan =))=)) so kami ramai-2 gerak ke kedai utk makan n lokman banjer smunya sbb besday dia :)) ... terharu nampak lokman, kin jugak gembira n aku? aku doakan yg terbaik utk diaorg, n semoga korang bahagia hingga akhirnya >:D<> ...gambar tak da sbbnya x kan aku nk snap pic dah la aku baru kenal ngan kawn-2 kin & lokman karang diaorg cakap dak ni pehal :D :D...

11:18 PG
6 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|