<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Khamis, 18 Mac 2010


GudNews...

Allhamdulillah atas kurniaan-Mu..
.
Semekom kawan-2 heheh saje la nak apdet blog yg seakan-2 bersawang neh..Allhamdulillah, syukur..syukur sgt kehidupan aku semakin ari semakin bermakna dan aku x sabar nak lalui kehidupan yg bahagia ini..
.
Sejak aku mengenali my Matos hidup aku 80% berubah menjadi lebeh bermakna..Syukur Tuhan atas nikmat yg KAU berikan ini..Sesungguhnya aku dalam proses membaiki diri utk menjadi insan yg patuh pada ajaranMU..
.
Sebenarnya x lama lagi aku & my husband akan bergelar seorang ibu dan bapa..hehehe Allhamdulillah aku telah sahkan mengandung 1 bulan setengah..gembiranya my husband x terkira bila dia dpt tau yg x lama lagi dia akan jadi seorang ayah, aku? lagi la gembira sbb dapat gembirakan org yg aku sayang..n yg paling excitednya bakal bapa pada Anak aku ini, my husband..terpancar kegembiraan di wajahnya..smua org macam tu kan, bahagia bila kita tgok org yg kita sayang gembira :)
.
Pagi 17/3/2009 ulangtahun mak aku yg ke 64, selamat hari lahir mak semoga mak dirahmati, diberkhati oleh Maha Esa.. smpena besday mak aku jugak, aku dah hadiahkan dia berita gembira, mak x lama lagi mak akan dapat cucu lagi, doakan smuanya selamat..
.
Insyallah kalo tak ada apa-2 aku akan melahirkan Anakku ini pada pertengahan November nanti dan aku x sabar menunggu detik bergelar seorang ibu..betuul-2 x sabar bak kata kawan aku tinie, aku sedang menghitung hari..yup sgt tepat itu..setakat neh aku belum lagi mengalami apa-2 alahan..cuma setakat leteh dan sedikit pening je..
.
aku masih di trimester yg pertama, waktu nih kandungan perlu dijaga sbb masih baru, dalam hati aku sentiasa jek risau, selamat ke baby aku neh? ok ke dia? kuat ke aku? harap sgt aku selamat hingga akhir nanti, maklum la aku excited nak bergelar ibu...mak aku dapat dua cucu la tahun neh :))pada kawan-2 doakan kesihatan aku & kandungan ye, smoga selamat dan dipermudahkan...
.
Terima Kaseh sgt-2 pada Tuhan atas kurniaan ini,memberi kebahagian dei kebahagian pada aku, pada family yg byk support, pada kawan-2 tersayang n tak lupa sgt-2 terima kaseh cinta :*

4:35 PTG
6 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|