<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Isnin, 22 September 2008



Semekom, kabare korang smua? Harap korang smua sihat, tambahan kita dah 10 yg terakhir dalam Ramadhan ni, rasanya semua dah mula ada mood raya, camana ngan persiapan korang untuk menyambut Lebaran kali ni? aku?? baju da pun siap, aku cam biasa selalunya akan kuar shopping minggu-2 terakhir sbelum balik kampung, sabtu ritu ada buka puasa VF so aku amek kesempatan ni kuar bershopping pada paginya, dengan sape? ngan M16 :"> kami kuar seawal jam 11pg, sampai kl dalam kul 12, ramai nya org x yah nak cakap la, tempat kami nak tuju sogo sbb nak cari kasut n jalan TAR utk cari telekong..tapi sogo x leh masuk sbbnya aku tercedera atas perbuatan sndiri, so kami pegi jer jalan TAR cari telekong n Keronsang, kali ni aku agak keletihan sbbnya 2 ahun sebelum ni aku shopping raya masa aku cuti ( tak leh puasa) bleh gak teguk-2 air tapi kali ni agak mencabar skit, tapi byk jugak barang yang belum beli n sama gak M16 pun belum lagi beli barang yg nak dibawa balik ke kampung so Insyallah rabu malam ni kami sekali lagi akan kuar utk beli barang tapi makan sbb siang panas..dalam kul 5.00ptg kami gerak ke Majlis berbuka puasa VF, best sgt, jumpa kawan-2 baru n lama..ada la sikit gambar kat bawh tu utk tatapan korang :).. tahniah pada ajk sbbnya majlis sgt best n berjalan lancar...haa kat dlm blog ni klu ada yg tak kenal ngan M16, ada aku selitkan, dah terlanjur aku karang blog ni aku mohon kawan-2 restukan hubungan kami , moga-2 kali ni takdir menyebelahi kami..N pada nisa & agus thanks sbb kasi coklat cadburry sbg adiah besday aku..huhuh thanks da berapa ari berlalu tetap jer ada hadiah ...


Aku & Dirimu


Tiba saatnya kita saling bicara


Tentang Perasaan yang Kian menyiska


tentang rindu yang menggebu


tentang cinta yang tak terungkap




Sudah terlalu lama kita berdiam


tenggelam dalam gelisah yang tak teredam


memenuhi mimpi-mimpi malam kita




Duhai cinta ku, sayang ku lepaskanlah


perasaan mu, rindu mu seluruh cinta mu dan


kini hanya, ada aku, dan diri mu


sesaat, di keabadian




Jika sang waktu bisa,


kita hentikan


oh, dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan


meleburkan semua batas


antara kau dan aku


kita…



MY M16


wajah Kesayangan Hamba

practice make perfect


IQ rendah & IQ tinggi

Berbuka Puasa VF KL

~M16~



9:43 PG
11 comments

Jumaat, 19 September 2008


Korang Kenal Si tembam ni?
Ni la anak kepada kembar aku, Muhamad Aiman Hakimi bin Mohd Zaimi..Dia agak nakal n agak lasak tapi kembar aku sikit pun x kurus :))...da ada anak da dia, cam tak percaya jer..dulu kami sama-2 kanak-2, main sama-2 kejap-2 gaduh kejap-2 baik, waktu dapat keje kat Putrajaya dulu, kami hidup 2 org, kawan 2 org, makan 2 org, shopping 2 org, balik kampung 2 org,gelak sama0-2, tp aku rasa bertuah sbb org lain maybe sorang-2 kan..Aritu 14 September kami share tarikh istimewa tu..tarikh lahir aku & dia, ye la da nama pun kembar..Lepas je aku sedar da masuk 14 septermber, lepas aku dikejutkan M16 dengan kek, terus aku 3G dia...dia ngan husband dia kat balkoni sambil tgok permandangan n maybe jugak sambil menunggu detik 12 tgh malam..aku ucap..Heppy Besday gemuk..dia balas Happy Besday Hetam, smoga kali ni kebahagiaan milik hang, aku harap sangat..(dia panggil aku hetam sbb aku hetam sikit dari dia) sedih plak aku dgr, x sangka dia sayang jugak aku..heheh
Ptg tu, borak-2 ngan dia, dia cakap,
intan kita da 25 tau, aku da ada family sendiri, ada anak pun tapi hang camana?
aku diam jerk, lama tu aku jawab, sape xnak kebahagiaan, ada org jaga, ada zuriat penyambung keturunan, ko tanya la sape pun..smua org nak,
aku sedih tgok hang ni, apa yg x kena ntah
tu la aku pun x tau,bukan aku tak usaha, tapi kena faham la jodoh tu ditangan Tuhan..ala kawan-2 aku pun ramai yang tak kawin lagi umur 27,28
tu diaorg, tapi hang ni, mak selalu citer aku, risau kalau jadi apa-2 kat mak, dia x tenang nak tinggal hang, (aku satu-2nya anak pak ibrahim basheer yg x kawin lagi)
ala xpe la aku ada kak, abg man, abgmi, hang...tapi skrang tambah sorang lagi M16, insyallah tu pun kalu ada jodoh
Tu la, lalui la percintaan ni elok-2, bla bla bla (bagi nasihat)
Insyallah aku percaya pada takdir, klu satu hari dia bukan jodoh aku, aku akan redha sbb aku percaya Tuhan da tetapkan itu yang terbaik utk aku..
jgn la cakap camtu, hang tempuh dulu..Mak pun da suka Kat M16..kena la kat ati dia...:))
aku senyum je...yer la aku try k..okla aku nak siap-2 nak kuar berbuka..
aku ngan yang agak rapat, kdg-2 klu lama-2 tak jumpa kami borak tepon cam org tgh bercinta :)) ...kejap-2 call.tapi tahun ni buat pertama kali nya stelah 25 tahun beraya sama aku & yang akan raya berasingan sbb tahun ni dia raya umah mak mentua dia :( aku rasa raya aku x bermakna tanpa dia, tapi aku kena terima yg dia da ada husband, kena adil..alaaa raya pertama tu aku sibukkan la diri melayan karenah manusia-2 lain...semoga raya pertama cepat berlalu n raya kedua muncul sbbnya yang akan balik pada raya kedua \:D/ ..








8:09 PG
11 comments

Rabu, 17 September 2008


video

Terima Kasih dari M16

Thanks M16.. lagu ni dia nyanyikan malam besday selepas aku ditepungkan, video ni aku curik amik masa M16 tgh melayan perasaan :)) so mmg x da gambar..sori M16....


12:46 PTG
9 comments

Selasa, 16 September 2008




Happy Birthday






Intan 25 tahun suda...





tiup lilin..ngan muka masih blurrrr



Mengorbankan kek :D





hmmm sedapnya....






Thanks :">

hadiah utk guaa





bersiap-2 mau pulang...


Semekom, haa kali ni aku nak citer pasal sambutan Hari Lahir aku yg ke 15 tahun : ehh silap ke 25 tahun daaa...sebenarnya ni entry aku yang ke2 mengenai birthday sbbnya aku x tahu apa yg x kena, bila aku nak edit sikit entry yg pertama terus "hang" so da bosan ngan tu, aku pun wat entry ni, terpaksa la mula balik..Allhamdulillah dah 25 tahun da umur aku n skrang aku masih seperti intan dulu, x ada cacat celanya, masih boleh hirup udara nyaman dan teruskan liku-2 hidup ni, memang dalam idup aku sambutan kali ni betul-2 men"seprise"kan aku, kali ni aku terima 3 seprise, meh kita ikuti satu-persatu...



1st seprise


ni berlaku pada tepat masuk 14hb september jam tepat kul 12..lokasi di opis M16, Damansara..ok hari minggu tu dia ni (aku gelar je M16) keje petang so dalam minggu tu kami x berpeluang nak berbuka sama, jadi dia asek ajak aku berbuka ngan dia di sekitar opis dia , tapi dia ajak berbuka hari sabtu tu 13hb, aku xda la syak pape, maybe ari keje jem dia nak ajak kan so ari sabtu tu kebetulan dia keje 1 hari 8pg -12mlm..mulanya aku cakap dia, ahad kan leh jumpa wat pe sabtu tu, dia cakap alaa jom la teman dia keje, aik pelik aku x penah-2 ajak teman aritu ajak teman lak.buang tebiat ke apa :D...ttapi aritu aku xda wat pape so sabtu tu dalam kul 5ptg aku gerak dari putrajaya menuju ke opis dia di damansara, kami ke bazar ramadhan TTDI, n berbuka di mamak, pastu dia nak tgok bola lak, Liverpool lawan MU, tapi MU kalah =)), opsss sorii :P...dalam ati aku ni membebel la, ishh nak suh aku datang sini tapi bukan nak bawa jalan-2 ke ni nak temankan dia tengok bola lak b-( baik aku duk umah tido , pastu aku cakap dia,saya nak ke guardian jap nak tgok barang n aku terus pegi biarkan dia sorang-2 kat kedai mamak tu,hehehe hampir sejam gakla aku menyoppingkan diri, pas abes bola kami ke tasek titiwangsa, saja amek angin malam kat situ, dalam 11.30mlm dia cakap jomla kita balik, aku pun cakap jom, dia tanya awak nak balik terus ke, aha la pastu takkan nak tido sini, dia cakap xnak ke naik kat opis dia, teman dia keje, buang tebiat ke M16 ni, ada lagi baper minit jer pun nak suh aku teman, ala saya balik terus jer la lagipun da x lama awak nak abes keje, dia cakap jom la tgok tempat saya keje, ada tenet tau..ishh pancing aku la tu...yerla aku fikir da kebetulan datang sini, pe salahnya tgok tempat dia keje, kami pun naik n aku terus ke meja dia n apa lagi tenet la, ada lebih kurang 10 minit lagi nak kul 12.00mlm masa tu, tgh aku tenet dia cakap ehh jap awak saya ada keje, aha pegi la saya tenet jap...tgh aku syok otm tetiba ada suara Happy birthday to u, happy birthday to you, happy birthday to intan, happy birthday to you...dengan otomatik + manual nya aku terus ingat arini besday aku la...Ya allah waktu tu aku terharu sgt, thanks awak..tapi yg kelakarnya dia nyanyi tapi suara terketar-2 ...aku diam jer ..x nak cakap pape sbb aku cam nak nanges jer, yerla aku pun leh lupa seketika hari istimewa aku...dia kasi teddy bear n sekeping kad..sambil potong kek dia bacakan isi kandungan kad tu, kad tu bahasa omputih, aku ni omputih lemah :)) so sambil potong kek dia bacakan utk aku..thanks awak...masa tu rasa jantung aku ni terhenti..aku betul-2 x sangka sbb aku ingat dia x ingat besday aku sbb dia x penah cakap pape pasal besday aku, apapun thanks awak..pas makan kami balik, dia antar aku ke kete n dia pun balik, dalam kete aku blurr lagi, betul ke tadi tu..bergetar-2 jer jantung aku ni...sbb aku x sangka menjadi gak lakonan dia.....thanksssss M16 :*




akhirnya aku tewas gak ngan dak-2 nih




thanks kawan-2




naseb aku pakai tudung putih




kali kedua potong kek


2nd seprise


sambung lagi citer..arini aku ada berbuka bersama kawan-2 bola M16, (yolz,cikGu,bebey,M16)aku gelarkan diaorg ni kembar ber4, ni antara kawan-2 rapat M16 masa belajar dulu sampai la dah tua-2 ni :P , arini diaorg janji nak berbuka sekali, yolz bawa ita & baby, cikgu bawa isteri dia Gee n bebey masih lagi solo (bebey ni aku nak kenalkan pada shem weng) : , dalam kul 6ptg M16 datang putrajaya n kami terus menuju ke warisan...lepas berbuka kembar ber4 ni nak ke alamanda nak karoke, janji kul 9.30mlm jumpa disana, tapi dlm hati aku terpikir gak , skrang baru kul 8.00 nape lambat sangat nak jumpa? ohhh maybe yolz nak antar ita&baby balik dulu, da abes tu tgh jalan menuju ke kereta aku dpt pangilan kecemasan dari oyin::




hello intan..(sambil nangis)


yer yin...pesal ko ni..


intan ko leh tak datang umah aku sekrang


ko nape ni yin..pesal nangis


ko bleh tak?


ok aku dtg sekarang




apa lagi, aku terus je kek kereta, dalam hati ni risau, yin ni sakit ke? ishh mana penah dia sakit, haa x pun ni mesti kes putus cinta, takpun ada perompak masuk umah ni, alamak bahaya ni...aku terus memecut..dalam kete lak M16 lak tanya




kenapa awak?


oyin call nangis-2, xpenah yin camni tau


yer ker...ni kira 1st time la yer


aha...


awak baik-2 bawa kete, xpe dia ok kot


ok apa, dia nangis tu, klu putus cinta saya tak kisah tapi takut dia sakit jer


aha la awak...klu tak takkan dia nangis


tu la pasal (ishhh M16 ni wat aku cuak jer)






kejap lagi saya nak naik skali ke?


aha naik jer la, risau gak saya sorang , saya pun takut gak


aha saya naik, kalau dia saket saya leh angkat kan, yin kecik je


ishh memain plak m16 ni b-( lagi wat aku cuak


pesal ngan dia ek


tu la dulu dia pnh citer ada org nak masuk umah dia, saya risau takut org masuk umah dia jer(dalam hati aku ni fikir bukan-2 dah)




sampai jer aku terus naik umah oyin..dalam lif m16 buat aku cuak lagi




awak pesal ek saya rasa berdebar-2 jer ni


ishh awak ni...jgn la camtu


yerla degupan jantung saya kuat la...


(dalam hati alamak pesal ni)


apa la jadi kat oyinkan sampai nangis-2


ntahla...jomla cepat


sampai jerk lif di tingkat 12 aku terus menuju ke umah yin, aku jalan depan sbbnya M16 x tahu mana satu umah yin, tgok dari jauh sunyi jerk, ehh pesal la ni...tetiba jerkkkkkkkkkkkkk kabur pandangan aku...bila aku celik jer mata nampak agus & faiz weng n beberapa lagi dak lelaki lari bertempiaran, aku ditepungkann huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... naseb la aku pakai tudung putih, kat sekilo tepung gak diaorg tuang kat aku, nak goreng pe [-( cisssssssss terhenti lagi jantung aku, dah la dup dap dup dap masa nak ke umah yin...tetiba lak kena simbah camni :(( huwaaaaaaa....siap korang :-L utang tepung mesti dibalas tepung pulut :-L....sambil muka penuh tepung masuk dlam umah yin ada ramai jugak dalam tu sambil nyanyikan aku lagu birthday :"> thanks kawan-2 ..aku tiup lilin ngan penuh tepung dibadan...adoiiiii kali ke dua jantung aku berhenti....naseb la x terus berhenti...kesian diaorg, mulanya plan nak wat kat masjid kat dataran tapi ujan n diaorg pindah ke umah oyin maybe klu wat kat dataran aku leh syak kot...hehehehe kaber la tuh :P....ni semua plan shem weng nak seprise kan aku tapi kalau tepung tawarkan aku sbelum aku nek pelamin ni keje dak-2 laki la ni :P...mulanya M16 citer kat aku diaorg xde idea n suh jer terus terang nak celebrate besday aku, tapi plan korang memang menjadi la sbb aku mmg nak elakkan dari kena tapi akhirnya aku tersepriseeee huwaaaaa.....aku tak jangka diaorg akan wat sbbnya ni bulan puasa kan, mesti la ada yg nak terawih...pada (shem weng, faiz weng, zana,krizal,agus,nisa,katus,mieza,mels,madir,adek,idaz,kak ainz & fea & abg man, agon, yin,padli, M16 Jugak b-(, n semua la) thanks kawan-2 sbb korang berjaya hentikan degupan jantung aku wat seketika...aku memang da berjaga-2 sbbnya aku da gelakkan agus dalam ym ritu..



gus hatu topong =))

ooo ko gelakkan aku ek, tunggula turn ko x lama da..

aku IQ tinggi xkan kena tepung cam ko tuh =))

jaga ko, ko nak larik mana?

aku akan pastikan aku xkan jumpa korang sampai tahun depan

ko tak kena tarikh tu, tarikh lain ko kena jugak

aku IQ tinggi la mana bleh kena

ko tunggu jer





akhirnya da terbukti IQ aku sama jer ngan agus :-s, berjaya gak ko buktikan ek, pada weng (shem) berjaya plan ko kali ni...pada pelakon yang aku kira memang bagus la oyin & M16....boleh dapat anugerah la korang, n korang leh import utk lakonan seterusnya, haipppp sebelum tu M16 kena mintak kebenaran aku dulu :-" :P .... pas smua da balik aku & kembar ber4 ke alamanda koke dia sana. Thanks M16 tujukan aku lagu Lena diulit intan & Terima kasih..kalau video leh support jap lagi aku upload k...n terima kasih atas segala-galanya n Syukur pada Tuhan di usia 25 tahun aku dikurniakan kawn-2 yg bergitu berharga dalam idup n dia yanh disayangi :">...masa nak tido aku tak abes-2 senyum gembira terharu sbb bagi aku kali ni paling bermakna sekali sepanjang hidup aku, antara hari terindah dalam idup...





thanks awak X_X

















































ada tiga 3 kuntum ros merah dalam jambangan bunga tu

Seprise yang ke 3


Hari ni g keje aku senyum jer, kelakar n gembira sgt hari semalam, macam indah jer bagi aku 8-> keje cam biasa..sambil-2 tu sms ngan M16, dia keje petang isnin 15hb tu, sambil-2 sms , tgok jam dah kul 12 lebeh ni, M16 tanya x balik umah ke tghari ni? tak tahu lagi kalau rajin balik la, bukan leh makan pun :P, dia cakap x yanh balik la nnti awk tido lak, aha tgokla camana, dalam kul 12.30tghari dpt satu panggilan



hallloooo ini norhaslina ke


aha saya la...sape ni?


ni saya nak kasi u satu barang, ada org kirimkan


apek lu naik tingkat atas LG tempat penerimaan barang ok


ayaaa x boleh la ini personel kena sign awk


personal? (dlm hati terpikir gak, ishh wallet aku jatuh ke, check-2 ada jer)


macamana amoi?


lu dia mana skrang?


pos pengawal

lu masuk la , saya x larat nak kuar jauh maaa


macamana mau masuk


lu pegi itu kaunter tukar ic n then masuk la



dalam 10 minit dia call lagi, dia cakap dia tunggu di aras LG, dalam ati aku bebel jer, ishh aku suh aras G dia naik sampai aras LG dah la aku tak sahur pagi tadi :))



amoi u norhaslina ke?


yer saya..

ini barang untuk awak, terbeliak biji mata aku tgok bunga dia nak kasi kat aku

apek lu silap orang la, ini bukan untuk saya...mana ada org nak kasi saya bunga


haiyaaa amoi, ini untuk amoi la, cuba tgok resit ni nama amoi kan?


yerla? ishhh tapi sape yang kasi ni apek...lu jangan salah org nanti...ini bukan utk saya la(sambil tu terhenti lagi jantung aku seketika + blurrr) aku berdiri


tercegat jer depan tu...


amoiiii percaya la ini untuk awak




ye ye..tetiba ada panggilan telepon dari satu no....




hallu ni cik norhaslina


yer saya


cik dah terima bunga tu?


da ada pada saya ni


ok, ini dikirimkan oleh seseorang dengan ucapan (dia pun baca la) dari M16


ohhh ok terima kasih yer




apek tadi.....amoii percaya la...(bila dia tgok aku blurr tanpa sbrang kata)


yer la saya percaya la ni...


amoiii sapa kasi tu? suami awak ke?


ishh apek ni saya belum kawin la..


kalau camtu awak punya kekasih laa


aha yer la sambil senyum malu kat apek tu...


amoiii happy birthday ek amoi


ok thanks ek apek...




masuk jer opis bos aku smua tengah berkumpul ngan staf lain, waktu rehat kan x da kuar gi makan, apa lagi riuh rendah satu opis sampai opis sebelah pun tahu :">.... duduk jer tempat aku diam jer..adoiiii terkejut sgt...kawan-2 lak asek perli jer....waaaaa dapat bunga , romantik nya....merah muka aku :)) ....capai hp terus sms M16 thanks awak...dia call....awak..bunga tu utk awak ...bla bla bla bla.... aku siap pesan ngan dia, dah la jantung saya ni hampir tak berfungsi daaaa..aku ingat da abes sebab 15 hb kan..apapun thanks sgt....


pada kawan-2 yang wish melalui sms, vf, fs n melalui apa jerk aku ucapkan beribu-2 terima kasih, aku harapkan kita akan kawan sampai bila-2.....pada padli thanks sbb jadi org pertama wish melalui sms, harap dia pun akan berjaya n bahagia dalam idup...pada bedah thanks my bedaahhh...aku akan jadi kawan ko sampai bila-2, pada yana tengkiu my prennn, pada tombaks pun tengkiu jugak sbb dia org terakhir yang wish, saje je dia nak tunggu jadi org last...n pada smua la...harap korang pun sama akan bahagia...



Isi kandungan kad Birthday


::Happy Birthday To Intan::


For My Sweetheart on your birthday


To some, romance means

candlelight dinnet and roses,

Gift are special

but they fade with time.


To me, romance is

simply being with you,

Sharing each special

moment together,

day after day.


I know in my heart

that you'll always

be here for me,

and the best gift

you could ever give me.


You're wonderful

in every way,

and that's why

i'll always be here for you, too.

Tou mean everything to me.


I Love you

and i'm wishing you

all the happiness

in the world on your birthday.


With all my love today

~M16~



7:38 PG
35 comments

Ahad, 14 September 2008





'HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
YOU WERE LIVE IN THE ZOO..
LIKE THE MONKEY N KANGAROO..
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUU...'

muahahahahahaha..
Dear WENG,
congratulation..
hari ini anda telah memasuki usia yang ke suku abad..
DUA PULUH LIMA TAHUN..
weee huuu..
dah tua weh...
tua 2 tahun dari aku :
keh keh keh..
wish u..
cepat kawen dgn si dia yg sdg anda cipta bahagia..
semoga impian utk kurus menjadi kenyataan..
semoga sukses selalu..
ko anggap la skin baru ni adiah dr aku =))




(0_o)
-mynameiskien-

11:21 PG
11 comments

Selasa, 2 September 2008


BaBYLON 0 bintang...
Love Guru 3 bintang
cari duyung...
Penyu XP kena sumpah
Kolam Sumpahan hehe
Aku curik Iguana Boy
Goreng pun Sodap..
Tuntung...aku pun baru kenal..
cantik kan?
ikan kuning ni asek interprem jerk..
Nemo 8->
satu Kenangan Tercipta..
Muka da jadi kaler biru da...
Asam Laksa 4 Bintang..
Laksa Sarawak..kuah rasa curry
KLCC
Thanks :">

Seharian di Aquaria @ KLCC..

Sebelum tu, Selamat Menyambut Ramadhan pada kawan-2 semua, 31 Ogos 2008 sehari sebelum umat Islam sambut 1 Ramadhan ritu, aku ke KLCC , tujuan utama nak ke Aquaria, dah lama rasanya hasrat nak masuk Aquaria tapi x kesampaian, so kali ni berjaya jugak, so far sangat puas hati la, tapi kalau korang pernah masuk underwater world Langkawi, aku rasa lagi ok kot dari Aquaria..tiket masuk harga RM 28.00,untuk merdeka ada 10% tapi kena bawa iklan, untuk EZ kad ada 20% tapi aku lupa call, untuk kredit card CIMB Petronas harga cuma 24.00 tapi aku baru saja block kad kredit aku sbb kad aku ilang, untuk gov 10% tapi aku x bawa pass keje, so kami gunakan harga rm 28.00 normal price heheh sape suh lupa.. xde limit korang nak lepak dalam tu, kalau larat 10 jam lepak la 10 jam heheh, susah nak gambarkan,cumanya aku leh upload gambar untuk tatapan korang, video pun ada tapi belum transfer masuk pc so korang tgok gambar jer la ek, untuk Aquaria aku kasi 3 bintang setengah, mmg agak mengagumkan bila tgok jerung asek nganga mulut jerk, ada nemo , ada pirana, penyu, tuntung, pari macam-2 lagi la, pari tu aku rasa paling otai la dalam tu sbb dia paling besar, besar dia lebeh kurang besar meja makan bulat , maybe besar sikit dari tu... kami masuk lebeh kurang kul 4.30 kuar dalam kul 6.30ptg, okla aku rasa, sbb korang berpeluang tgok dasar laut camana cantiknya Ciptaan Tuhan tu, tgok ukiran pada badan-2 ikan mmg cantik sgt..untuk Aiman ada mainan dari Aquaria, Thanks banyak-2 sbb belikan Aiman mainan, mula-2 geli nak pegang pastu aiman dah berani..kuar jer dari Aquaria terus menuju ke KLCC, kali ni nak tgok wayang citer Love Guru, aku kasi 3 bintang untuk citer ni, kelakar...kami beli tiket n terus menikmati Laksa Shake di Klcc, hmmm sedappppp..n abis jer tgok wayang terus balik ke Putrajaya..org lain sebuk terawih tapi aku lum sambut Ramadhan lagi :(...da dua tahun da camni, cam x rasa kemeriahan lak,, tapi sok aku raya dulu...yihaaaa...tapi aku x makan k b-(....ok setakat ni jerk...klu korang belum penah pegi, bagi aku kena pegi aquaria tu..:)) opsss satu lagi untuk citer Babylon aku kasi 0 bintang sbbnya teknologi mengalahkan akal untuk berfikir, da la aku IQ rendah tapi xda la serendah IQ agus tu :P so 0 bintang untuk Babylon :)) ....



9:47 PG
18 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|