<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Sabtu, 14 Februari 2009


SeLaMaT hArI kEkAsEh !!!!


Semekom smua :"> da lama sgt da aku x masuk n apdet blog kesayangan aku neh, kiranya kisah aku jugakla, sbb? sbb kena block kat opis aku tuh :(( tu sbb lama sgt aku x masuk, Insyallah aku akan pindah opis baru n lepas ni leh selalu apdet blog, hmm Allhamdulillah kehidupan aku skrang bahagia sgt n aku doakan korang jugak selalu bahagia, kat blog ni sempena ari ni hari kekaseh aku nak share kejutan yg aku terima, lama2 mati sakit jantung aku sbb asek terkejut :))

Hari ni pepagi lagi aku bangun awal sbbnya smalam tido awal, bangun bawa aiman (anak kembar aku) bawa dia jalan-2, men gelongsor, lari kejar burung, naik turun tangga, fuhh penat, budak ni mmg hyperactive, boleh kurus kalau jaga dia selalu :)), dalam kul 9.00 aku naik atas sarapan, mak aku wat jemput-2 n goreng naget & kentang, tgh-2 sarapan tu M16 masej, morning..dah bagun ke? aku jawab, da bgun da, tgh sarapan , jemput makan :)) ajak-2 ayam jer la ek :)) mcm tau-2 jer aku tgh rehat...

M16 mintak tolong aku g umah dia tutup suiz api nasi, dia cakap terlupa n risau ada pape x elok plak, dalam ati, alamakkk malas nya nak kuar, da tukar baju suar da siap landing tgok tv nih, tp x bole x pegi sbb bahaya, dari semalam dia x tutup..aku masej balik umah ke semalam? dia jawab x balik dia tido opis sbb rini kena keja 16jam..

so aku pun ajak yang*(kembar aku) n mak aku g umah M16, kunci umah spare mmg ada pada aku.. kelam kabut aku nih tukar baju, ntah pape baju suar aku rembat pakai :)) bawa kete macam org nak racing jerk, mak aku cakap, ko bawa la laju-2, ko x kawen lagi :)) kelakar gak mak aku nih =)) , sampai jerk terus aku naik tingkat 16, umah dia tingkat 16 :)), minat betol dia ngan no.16:P

kuar jerk pintu lif, alamakkk bau hangit la, kembar aku terus cakap cepat intan, ntah-2 terbakar da pe :-ss, aku ngan kembar aku pe lagi, larik n terus buka pintu masuk dalam umah n terus ke dapur, ati ni fikir macam-2, masuk dapur aku tgok kat periuk nasi xde pun dia letak nasi, apa yg aku nampak ada kotak oren ada reben, atas tu ada note,---->
Khas untuk intan, saya sayang awak sgt-2 dari M16


aku kelu x terkata pape, kembar aku plak bising, weiiiii coklat weiiiii, ohhhhh rini ari kekaseh ehhhh, waaaaa best la hang, romantik nya, menjerit-2 dia, dia amek nak buka, aku amek balik, oittt ni adiah aku la hahahaha berebut plak :)) aku amek terus buka n apa ada dalam tuh???? coklat\:D/ \:D/ ada ferrero rocher ngan cadbury assorment & sekeping kad ucapan hari kekaseh, dia kekaseh aku betol-2 wat jantung aku terhenti, tgh jantung aku terhenti seketika tu,tepon aku bunyi...dia call
awak arini saya bukan anggap valentine day tau tapi arini saya nak ucap selamat ari kekaseh n saya nak awak tahu saya sayang awak sgt-2


aku plak x terkata pape, aku betol-2 rasa nak nangis, tambahan disaksikan plak oleh mak n kembar aku, aku cuma mampu cakap thanks awak...dia pun tahu aku mgkin terkejut, dia cakap ok awak makan dulu coklat, nnti saya masej awak ek, Thanks sgt-2 pada dia ..
Thanks sbb wat aku rasa indahnya dunia ni, bukan sbb coklat yg awak kasi tapi sbb awak mghargai sy dengan wat kejutan-2 tuh, thanks syg sbb awak warnai percintaan kita dgn warna-2 yg awak cipta sendiri, sumpah aku xpenah rasa bahagia mcmni, dulu org cakap bercinta ni indah tapi aku pelik apa yg indahnya...

sepanjang aku ngan dia, dia betol-2 jaga aku , dia betol-2 wat aku yakin, dia betol-2 hadir utk bahagiakan aku..dia betol-2 kasi komitmen pada hubungan kami, gaduh, kecik hati tu lumrah tapi dia pandai menyelesaikan keadaan tu..semalam aku baru masej dia, awak saya rasa awk lagi pentingkan futsal dari saya, ntah tetiba aku terasa sbb minggu ni dia kerap men futsal, aku rasa sedeh sbb aku rasa kebahagiaan aku x lama lagi akan pudar, tapi smua sangkaan aku tu serong, dia masej aku, sy sayangkan awak , xpenah terlintas utk lebeh kan futsal dari awak sayang..malu aku X_X

awak....
bia apa org cakap tentang awak, bia apa org kutuk awak, bia apa org tuduh awak, bia apa pendapat org tentang awak, awk org seberang ke, awak perampas ke, awak belakon ke, sy sayang awak sampai bila-2 n nak awak tahu saya da sedia nak jadi teman idup awak n nak sama-2 tempuhi suka duka idup ini ngan awak syg :* sy da pasti syg....

Terima kasih Cinta kerana Wat Idup saya indah..:*


ni Isi dalam kad yg M16 kasi

FOR SOMEONE SPECIAL...
I PROMISE TO GIVE YOU ALL MY LOVE
FOR NOW AND FOREVER
I PROMISE TO KEEP YOUR LOVE
CLOSE TO MY HEART,
SO THAT WE WILL NEVER BE APART
...BECAUSE YOU ARE
THE LOVE OF MY LIFE

TERIMA KASIH CINTA ATAS SEGALANYA

1:01 PTG
17 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|