<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rabu, 23 Mac 2011


salam kawan-2
haishh rajen plak kan aku tulis blog neh
kat opis jek la berkesempatan
kat rumah mmg x sempat
kali neh aku nak cerita pasal susu
mmg menjadi keterujaan aku masa sekarang
kalo korang pollow blog aku
korang tahu la kan
seperti yang aku cakap
azam aku tahun ni
nak fully bf utk puteri kesayangan aku
moga Allah permudahkan
skrang neh pantang ada masa jek
aku akan jelajah googgle
utk mencari info-2
utk aku jadikan panduan & semangat pada aku
.
aku x macam org lain
x macam kembar aku
x macam kawan aku
besalin jek susu melimpah ruah
basah abes baju
tp aku?
3 minggu masih kolustrum jek kuar
huhuh sedeh kan
sudahnya org lain pantang sorang jek tukang urut
tapi aku sampai 3 org..
fuhh mmg sakit la utk betulkan urat tu
.....opsss ni x leh cite ok :P
.
Allhamdulillah
aku ada susu utk anak aku
org sekeliling
alaaa kesian baby bagi jek formula tuh
tp Allhamdulillah
sebelum besalin aku dah kaji
aku dah jelajah
aku dah kenalpasti
sampaikan consultant breastfeeding malaysia
sudi datang rumah aku
tunjukkan cara menyusu dengan betul
terangkan mengenai susu ibu
big thanks to puan hanidah
n utk kembar aku jugak
byk support aku
sifu aku tuh
dia berjaya susukan anak dia sampai ke akhir
Allhamdulillah aku syukur sgt
sbb aku antara org terpilih yg sedar tentang kelebihan rezeki Tuhan neh
tapi kita hanya mampu merancang & berusaha
selebihnya Dari Maha Pencipta
nice kan pic neh
satu sumber inspirasi aku
aku akan cuba
utk Qaseh aku
skrang Allhamdulillah
stock aku banyak
lebeh kurang setengah dari deep frezeer
peti ais dah x muat dah
target aku sampai putriku 2 tahun
tp semua itu bukan perkara senang
Insyallah aku akan usaha
.
aku bangga pada ibu-2 hebat
kalo dalam FB aku aktif dalam forum KUmpulan Ibu Menyusu (KIM)
kat situ ada kawn aku jugak...aya yg baru jek lahirkan anak dia 3 bulan lepas
zahin namanya
dekat situ jugak aku jadikan inspirasi aku
bila baca tentang ibu-2 yg berjuang nyusukan anak diaorg
ada yg nyusu anak pertama & kedua sekaligus
pastu sambung plak anak kedua & ketiga
hebat bukan?
moga aku akan jadi sehebat mereka-2 ini
Moga aku akan sntiasa berjuang utk qaseh aku
mungkin ini yg terhebat mama akan kasi pada mia
sbb mama terlalu sayangkan mia
Insyallah Moga Allah permudahkan uSAHA aKU
n
Terima kaseh pada buah hati aku
incik mamatos
sbb dia terlalu memahami & menyokong aku
bila aku down dia ada utk ingatkan aku
terima kaseh cinta..
moga kita boleh memberi yg terhebat utk permata kita
.
Ya Allah mudahkan aku atas usaha ini
Alirkan la air susu aku utk anakku
mudahkan aku utk susukan dia sehingga 2 tahun
seperti yang disyariatkan oleh Mu
:)



8:48 PG
4 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|