<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rabu, 7 Julai 2010



assalamualaikum
apdet lagi, rajin kan aku :-"
smalam cukup kandungan aku 5 1/2 bulan
mean ada 3 1/2 bulan lagi
Allhamdulillah syukur sgt
aku ok dan xde pape masalah
moga dipermudahkan hingga akhir nanti
.
Baby dalam perut semakin aktif
lepas aku makan ke
mesti akan terasa pergerakan dia berulang kali
mebi dia tgh makan kot
hihihi kiut jek kalo bayangkan
kdg-2 tgh aku borak-2 ngan en suami
tuppp dia tendang buatkan pecakapan aku terhenti
mebi nak sampuk apa yg bakal ibu & ayah dia cakap kot
hehehe
.
Takut??? of course la
sama seperti perasaan ibu-2 yang mahu melahirkan baby jugak
x kan terlepas perasaan itu
aku selalu share ngan kembar aku
dia dah 2 anak
dia ada pengalaman besalin normal anak 1st
dan bedah anak 2nd
.
anak yg first husband dia ada disisi
sakitnya dia cakap Tuhan jek yg tahu
tapi semangat tu ada sbb husband ada disisi
terkoyak baju husband dia, dia tarek :))
dia cakap
bila kita nak besalin nanti
kekuatan kita bergantung pada 2 perkara
1 bila fikirkan keselamatan anak dalam kandungan tu
1 lagi bila ada husband disisi
.
Anak kedua plak
aku yg jaga dia masa dia operate duk dalam wad dulu
seksanya aku tgok
nak bangun aku kena angkat kan
padahal waktu tu aku dah pegnen
cumanya aku x tau yg aku dah pegnen
Allhamdulillah aku ok jek
dia cakap naseb la x jadi papae pada kandungan ko
kalo x mesti ko bunuh aku
hahahah giler aku nak bunuh
aku tikam jek =))
.
aku tak tahu aku leh tempuh ke tidak
tp yg pasti boleh ke tak aku tetap kena tempuh
moga kandungan aku ini selamat
hingga bersalin nanti
moga segalanya selamat
.
Pada apis & wife
aku ucapkan tahniah
atas kelahiran MohD Harris
anak kedua pada pasangan ni
anak pertama diaorg meninggal ketika masih dalam perut pada usia kandungan 7 bulan
Moga kebahagiaan ini akan kekal
Moga apis dapat jadi ayah yag baik tau
.
kdg-2 aku terlupa yg aku pegnen
sbb kandungan 5 1/2 bulan
tp sebenarnya belum nampak lagi perut aku
melainkan aku pakai baju pegnen yg ketat di perut
kalo pakai baju kurung x berapa nampak lagi
smalam adik ipar adik aku tanya
dah uwek uwek ke belum
konpom la x nampak cam aku pegnen
aku cakap dia dah 5 1/2 bulan dahhh
terkejut dia..
dia cakap mana perut?
bila aku ketatkan baju diperut baru nampak :))
.
Apapun keadaan
moga kandungan aku selamat
sbbnya ada org x sabar nak jadi ayah
kadang-2 berangan tgh jaga baby :))
selalu jek cakap ngan perut aku neh
Moga semuanya selamat
Aminnnn

9:59 PG
10 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|