<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 1 September 2009


Aiman & Maktok..aina matahari x jatuh lagi da makan :))
ni kembar aku yang & temie

ni plak kembar yang :)) intan & my matos


haaa...geleng kepala matos =))

ni adalah kasut utk besday matos ...syuhhhh diam tau

handbag by Carlorino \:D/

My dEAR yg tgh susun barang..tunang dia men pakai campak jek =))

Penuh Bonet =)) :-s pasni kena bawa lori 1 tan..
----------

Semekom..samat berpuasa semua hikhik...xde pape yg menarik tapi nak share utk ahad lepas..Aku shopping raya kat kl.. x saba aku nk tunggu ari ahad nih sbbnya da seminggu aku kebosanan yg teramat oleh sbb aku x berpuasa minggu pertama ramadhan, x leh nak g terawih, my dear plak keje sepanjang minggu tu.sehari bagaikan setahun :)) ... dan hari yang ditunggu-2 telah menjelma, yihaaaaa x sabanya...M16 masej..
.
M16 - ahad saya amek awak kul 10 pagi tau..
.
aku - :O apa kul 10 pg...lambat la awk..nnti jem, paking penuh, x sempat nak shopping bla bla bla...bla bla.. klu kul 9 ok x? (dlm ari fikir kul 8 pagi lagi bagus ) =))
.
M16 - ok kalo camtu saya amek awak kul 9 pagi ye...
.
Oleh sbb da lama jadi penghuni bilik maka keterujaan nak g kl cam 1st time dapat jejak kl =)) mengira waktu je keje aku , so ahad pagi pas sahur, kemas-2 dapur & subuh siap-2, mata ni x ngantuk sbb fikir nak kuar kan, aku pun baca la novel, sejak-2 kesunyian ni rajen tol aku baca novel..ntahh bila ntah rajen membaca neh :P. last-2 oleh sbb aku yg bersiap terhegeh-2 ni, kul 10.30 baru gerak..maaf M16 :P masuk kete dia senyum je...gelakkan aku la tu [-( konon sgt excited nak kuar awal...sampai kl dalam 11.15...kami terus masuk sogo, mebi awal lagi so manusia ramai tapi xde la padat..Macam-2 dapat..yg paling best aku dpt beg tangan Carlorino yeppiiiieee...ske sgt..belikan barang hantaran sekali..aku beli kasut & telekung & m16 plak beli Kasut....aku beli beg tangan utk yang kembar aku & M16 beli T-shirt utk dia& adik lelaki & ayah dia...so kami kuar dari sogo kul 3.30 ptg..alamak camna ni, ptg ni kami ada janji, berbuka puasa ngan yang, tem & mak aku...tapi Allhamdulillah Tuhan permudahkan keje kami..aku ni kalo plih barang x sah kalo x 3 hari 3 malam..masuk je satu kedai butik pengantin tu terus ada barang yg aku nak tu & M16 beli sampin & telekung utk mak dia. n g pertama sbbnya M16 nak beli Hp..tgok jam kul 5.45ptg...masih ada masa lagi, kami masuk kedai kasut di bangunan camber ek ( ntah la betol ejaan ni ) so aku belikan M16 kasut sempena Besday dia..Tahun ni kami celebrate besday lain skit...kami decide nak beli barang apa yg kami nak ...aku da beli utk besday aku , beg tangan dari Carlorino tp belum dapat lagi sbbnya M16 nak kasi masa besday so nnti aku akan up kat blog...aku ske koleksi Carlorino, nampak ceria & sedikit ranggi..hantaran aku pun dari Carlorino...korang try la usha beg tangan dia..mmg cantik-2...mmg peminat setia la katakan hehehe..so kali ni M16 decide dia nak kasut, kebetulan kami nak jalan-2 je usha kasut raya M16 tapi aku berkenan 1 kasut ni n nak jadikan adiah utk dia..so kasutnya seperti gamba di atas, design terbaru dari Dr Cardin..dia pun ske n x saba nak pakai..kalo leh nak je dia pakai time raya tp no..no..no...masa besday da baru aku kasi hehehe...sabar ek...tgok-2 jam da kul 6.15ptg.tp kami sebenarnya x abes lagi shopping, byk menda x dpt lagi termasuk baju raya aku tp xpe mebi kami akan sambung di sekitar bangi plak & serdang plak...kami terus gerak dari kl ke bangi utk berbuka puasa...dalam 7.05 kami sampai & x lama kemudian yang & tem sampai...berbuka puasa kami kali ni romantik skit.hikhik..duduk bersila bawah lampu yg x berapa terang & di tepi kolam ... uikk panjangnya aku taip...so setakat ni jek...next blog plak....rajen la plak ek :))








11:24 PG
15 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|