<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 4 Ogos 2009


Happy Anniversary 1 Year Mr & Mrs M16 Thanks M16 :* Coklat =P~
Dompet dari M16 :*

Bagi saya banyak-2 duit skit tau :> >:)

Semekom...wahhh pagi-2 lagi aku dah mengarang blog aku neh...aku masih lagi rajen nak update..sbb bagi aku bia la ia jadi kenangan...bila waktu boring aku akan buka n baca n senyum sorang-2..cam orang gila kan =)) tp aku x gila cuma hampir gila jer muahahaha..so far utk entry kali nih aku nak share n nak abadikan kenangan aku nih dalam blog neh..Genap 1/08/2009 maka genap la 1 tahun aku & Mamat berkapel..kejap jer kan 1 tahun..n yg pastinya aku sudah pun jadi tunang dia n dalam masa setahun kami da ada plan utk berkahwin..Insyallah moga ianya jadi kenyataan..Allhamdulillah aku bahagia ngan dia...
--------------------
Aku pasti dengan pilihan aku kali ini..aku nak dia jadi teman, kawan, pengkritik n pelindung bagi aku..aku arap dia akan terus jadi org yang aku kenal sama seperti yg aku kenal dia 3 tahun lepas n sama macam org yang aku kenal waktu aku terima cinta dia 1 tahun lepas n sama seperti orang yg aku kenal waktu aku setuju terima lamaran dia sbg teman idup dia 10 bulan lepas..arap ini bukan lakonan, arap ini kenyataan :X
------------------------
Aku x pasti ngan perjalanan idup ini, aku belum tahu lagi kebahagiaan aku ni sampai bila tapi apa yg pasti & aku pilih dia utk sama-2 kita tempuh perjalanan idup ini, sama-2 kita cari kebahagiaan, dan sama-2 kita susah senang :) n setakat ari ini dia adalah orang yang bole idup ngan aku, yg leh terima aku seadanya, leh serasi ngan aku..apapun aku syukur sgt pada Yang Esa sebab temukan aku & dia...aku bahagia saat ini dan aku hanya nak dia je :X
-----------------------------------
Apapun Thanks utk awak sbb hadir saat saya perlukan awak n hadir awak utk bahagiakan saya..saya perlukan awak sepanjang idup saya :X.... aku & dirimu :*


Semoga kita menjadi seperti dua insan bercinta :X


Love u Too

----------------------------
dan aku..kali ni aku nak jugak belikan dia hadiah, asek aku jerk terima adiah... n kali ni aku belikan jersi MU..saya tahu awk suka kan :*

utk tunang gua :*
n x lupa juga aku nak ucapkan selamat ulang tahun jugak untuk Mieza (Penyat) & Katus sempena 1 tahun diaorg kapel :* moga cepat kawen :P






9:15 PG
2 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|