<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rabu, 8 Julai 2009


x cayang maksu ek [-(
tido ngan aiman

aiman dodoikan maksu


abg ting-ting sgt menjaga rambutnya

setahun yg lepas


race..
ORANG BARU
-------
Semekom smua...aku upload lagi blog, tau kenapa?aku sgtla excited + gembira , korang tau sape dak tecik kat atas tu..dia Muhammad Aiman Hakimi bin Mohd Zaimi, anak buah aku yg ke-4 , anak kepada kembar aku...korang tau x lama lagi dia akan jadi abg...aku gelarkan dia abg ting-2 sbb rambut dia kerinting muahahaha..Smalam ptg balik keje, tetiba kembar akuterus datang, aik pelik aku, xpenah dia sambut kepulangan aku =)) dia tunjukkan pregnant test n keputusannya dia hamil...Allhamdulillah, bertambah lagi Family Pak Brahim, bulan 12 ni pun akan bertambah lagi....woww bertambah besar family kami....welcome to pak brahim basheer club muahaha
------
teruja sangat, heppi sangat, aku rindukan tangisan baby, aku suka baby yg tecik-2, yg dia menguap, yg dia pandang-2, yg dia menggeliat...Ya Allah haii tersentuh betol..mebi smua pmpuan akan tersentuh bila tgok baby camni kan...
------
Aiman da nak masuk 2 tahun, bulan 8 ni genap 2 tahun, elok sgt nak dpt adik...
------
aku x sabar , aku teruja sangat, aku heppi sangat..aku nak jaga dia....tapi kalo abg dia aku xmo muahahah sbb keta mainan dia kadang-2 terbang hinggap kat kepala aku...huhhhh
----
Semoga semuanya selamat...Insyallah kami akan sambut org baru tu bulan 4 Tahun depan..N org baru yg pertama akan kami sambut bulan 12 nnti...Insyallah kalo ada rezeki tahun depan kami sambut 2 org baru dalam family....MUAHAHAHA
GEMBIRA+TERUJA+MACAM NAK LONCAT-2 PUN ADA...=))








9:57 PG
0 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|