<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 21 Julai 2009








NGAN MAHADI





BOLA
----------
Assalamualaikum...ehh rajen plak aku nak edit blog aku neh..waktu lunch ni aku x kemana-2, arni aku puasa, puasa ganti, aduhh risau betol sbb da nak dtg Ramadhan tapi yg tahun lepas lum settle. harap-2 aku berjaya, lagipun x berapa ari lagi jerk lagi..Nak cite pasal Semalam, buat pertama kalinya aku tgok MU vs MALAYSIA...
----
Patutnya hari sabtu tu tapi aku & M16 x leh pergi sbbnya dia kena keje n aku lak outstation kat Melaka so kami redha, sian M16 byk kali cakap dia kecewa x leh nak tgok MU, maklumla tunang aku tuh fanatik MU so aku paham la, bukan senang kan MU nak dtg Mesia ni, ni kali kedua selepas kali pertama tahun 2001 dulu, waktu tu aku xde kat KL lagi tapi M16 da pegi tgok..
--------
Tetiba ari Ahad M16 masej, ada perlawanan kedua antara MU & Mesia, so apa lagik, dia ajak aku tgok, heppi betol dia, dia ada peluang kedua yg leh tebus kekecewaan dia, so aku apa lagik, aku pun heppi sbb sejak kapel ngan dia, byk gak pasal bola yg aku tau, dia mmg seorang yang minat bola, lagik-2 MU, minat tu aku faham n aku akan kasi sokongan..tiap-2 minggu mesti men bola, xpe itu minat dia..dia pun x penah halang apa-2 minat aku :X n turut kasi sokongan..
-------------
Tiket dia beli harga RM58 sorang tapi yg bestnya kami dapat duduk tempat 98, dia area tgh-2 ..hari sabtu area tengah tu 98 sorang..so best sgt tgok sbb nampak jelas n nampak keseluruhan padang tu dekat..kami bertolak dari putrajaya nek moto jer takot jem, kami bertolak kul 6 ptg, sampai tu beli burger buka puasa dalam stadium =))... Best sgt..mesti abg ipar aku jeles sbb dia pun fanatik MU hahahah x sabar nak tayang gambar neh :)).. MU menang ngan 2 gol tanpa apa-2 balasan dari mesia tapi mesia hebat gak..byk kali percubaan tepat kat pintu gol MU..tahniah Mesia...yg aku jadik kagum pada si kembar Aidil Zafuan & Zaquan Adha ... si kembar yg giler hensem :X muahahaha
-------------
Tapi apa pun aku nak ucap Thanks utk tunang tersayang sbb belanja aku tiket tgok MU vs Malaysia... thanks :X




1:49 PTG
2 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|