<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Isnin, 13 Oktober 2008


Hari Minggu
Assalamualaikum, Selamat Hari Raya ke 14, mood raya masih menyala-2 lagi, lak tu ngan open house2 yang ada, tp tahun ni, aku cam kurang sgt ke open house, tambahan open house-2 kawan opis mmg x pegi lagi stakat ni, kwn-2 vf Insyallah klu xda hal aku akan pegi la, Tahun ni umah adik aku pun x wat open house sbb husband dia x leh nak balik tiap-2 minggu, so xda tarikh yg sesuai, citer hari minggu yg lepas, minggu ni husband adik aku balik so kebetulan mak aku masak mee kari ketam, aku jemput la M16 beraya ke umah aku n sambil-2 tu kenal la ngan mak & yang & temie, faham jer la malunya M16 ni, pagi tu saket perut la, saket gigi la :)), lepas dari dia dtg beraya umah aku kami terus ke bangi coz ada hal skit yg perlu dibereskan, lepas tu kami ke open house umah intan pen, ada nasi tomato, soto, sate, hujan agak lebat la, dapat jumpa ramai kawan-2 vf, gambar tak de sbb angon lum upload dalam picasa, dari picasa ustaz gambar x best :P :)), lepas tu kami terus menuju ke Alamanda, hajat di hati nak tgok wayang citer KAMI sbbnya zana cakap best sampai weng leh gelak guling-2 :D sebelum tu haaa tgok pic kat bawah ni, M16 wat Foot Reflexology, Satu Jam RM 50.00 + 10 minit urut badan... aku yg tgok ni, leh kasi 5 bintang utk service dia, rm 50.00 tu murah la, ada la kebaikan dia utk mata, otak & lain-2 lagi, Cuba korang tgok gambar kat bawah ni n kalau nak pegi di Aras 3, Alamanda, n aku rasa memang patut pegi pun..kira puas hati la, lama lak tu lebeh kurang 1 jam 30 minit...tapi leh relaks n tenangkan fikiran..so layannn....setakat ni jer sbbnya check nak sambung keje, n papai...ops satu lagi klu sape nak pegi n x tau tempat leh je nak tanya aku...
aiman suka kat M16 sampai gelak-2

Mee Kari Ketam

keluarga bahagia :D

tempat Urut

REBORN


Layan nampak b-(


macam tuan besar [-(

tidur ke tu?
amoi lak yg urut [-( b-(


4:07 PTG
19 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|