<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Isnin, 22 September 2008



Semekom, kabare korang smua? Harap korang smua sihat, tambahan kita dah 10 yg terakhir dalam Ramadhan ni, rasanya semua dah mula ada mood raya, camana ngan persiapan korang untuk menyambut Lebaran kali ni? aku?? baju da pun siap, aku cam biasa selalunya akan kuar shopping minggu-2 terakhir sbelum balik kampung, sabtu ritu ada buka puasa VF so aku amek kesempatan ni kuar bershopping pada paginya, dengan sape? ngan M16 :"> kami kuar seawal jam 11pg, sampai kl dalam kul 12, ramai nya org x yah nak cakap la, tempat kami nak tuju sogo sbb nak cari kasut n jalan TAR utk cari telekong..tapi sogo x leh masuk sbbnya aku tercedera atas perbuatan sndiri, so kami pegi jer jalan TAR cari telekong n Keronsang, kali ni aku agak keletihan sbbnya 2 ahun sebelum ni aku shopping raya masa aku cuti ( tak leh puasa) bleh gak teguk-2 air tapi kali ni agak mencabar skit, tapi byk jugak barang yang belum beli n sama gak M16 pun belum lagi beli barang yg nak dibawa balik ke kampung so Insyallah rabu malam ni kami sekali lagi akan kuar utk beli barang tapi makan sbb siang panas..dalam kul 5.00ptg kami gerak ke Majlis berbuka puasa VF, best sgt, jumpa kawan-2 baru n lama..ada la sikit gambar kat bawh tu utk tatapan korang :).. tahniah pada ajk sbbnya majlis sgt best n berjalan lancar...haa kat dlm blog ni klu ada yg tak kenal ngan M16, ada aku selitkan, dah terlanjur aku karang blog ni aku mohon kawan-2 restukan hubungan kami , moga-2 kali ni takdir menyebelahi kami..N pada nisa & agus thanks sbb kasi coklat cadburry sbg adiah besday aku..huhuh thanks da berapa ari berlalu tetap jer ada hadiah ...


Aku & Dirimu


Tiba saatnya kita saling bicara


Tentang Perasaan yang Kian menyiska


tentang rindu yang menggebu


tentang cinta yang tak terungkap




Sudah terlalu lama kita berdiam


tenggelam dalam gelisah yang tak teredam


memenuhi mimpi-mimpi malam kita




Duhai cinta ku, sayang ku lepaskanlah


perasaan mu, rindu mu seluruh cinta mu dan


kini hanya, ada aku, dan diri mu


sesaat, di keabadian




Jika sang waktu bisa,


kita hentikan


oh, dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan


meleburkan semua batas


antara kau dan aku


kita…



MY M16


wajah Kesayangan Hamba

practice make perfect


IQ rendah & IQ tinggi

Berbuka Puasa VF KL

~M16~



9:43 PG
11 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|