<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Jumaat, 19 September 2008


Korang Kenal Si tembam ni?
Ni la anak kepada kembar aku, Muhamad Aiman Hakimi bin Mohd Zaimi..Dia agak nakal n agak lasak tapi kembar aku sikit pun x kurus :))...da ada anak da dia, cam tak percaya jer..dulu kami sama-2 kanak-2, main sama-2 kejap-2 gaduh kejap-2 baik, waktu dapat keje kat Putrajaya dulu, kami hidup 2 org, kawan 2 org, makan 2 org, shopping 2 org, balik kampung 2 org,gelak sama0-2, tp aku rasa bertuah sbb org lain maybe sorang-2 kan..Aritu 14 September kami share tarikh istimewa tu..tarikh lahir aku & dia, ye la da nama pun kembar..Lepas je aku sedar da masuk 14 septermber, lepas aku dikejutkan M16 dengan kek, terus aku 3G dia...dia ngan husband dia kat balkoni sambil tgok permandangan n maybe jugak sambil menunggu detik 12 tgh malam..aku ucap..Heppy Besday gemuk..dia balas Happy Besday Hetam, smoga kali ni kebahagiaan milik hang, aku harap sangat..(dia panggil aku hetam sbb aku hetam sikit dari dia) sedih plak aku dgr, x sangka dia sayang jugak aku..heheh
Ptg tu, borak-2 ngan dia, dia cakap,
intan kita da 25 tau, aku da ada family sendiri, ada anak pun tapi hang camana?
aku diam jerk, lama tu aku jawab, sape xnak kebahagiaan, ada org jaga, ada zuriat penyambung keturunan, ko tanya la sape pun..smua org nak,
aku sedih tgok hang ni, apa yg x kena ntah
tu la aku pun x tau,bukan aku tak usaha, tapi kena faham la jodoh tu ditangan Tuhan..ala kawan-2 aku pun ramai yang tak kawin lagi umur 27,28
tu diaorg, tapi hang ni, mak selalu citer aku, risau kalau jadi apa-2 kat mak, dia x tenang nak tinggal hang, (aku satu-2nya anak pak ibrahim basheer yg x kawin lagi)
ala xpe la aku ada kak, abg man, abgmi, hang...tapi skrang tambah sorang lagi M16, insyallah tu pun kalu ada jodoh
Tu la, lalui la percintaan ni elok-2, bla bla bla (bagi nasihat)
Insyallah aku percaya pada takdir, klu satu hari dia bukan jodoh aku, aku akan redha sbb aku percaya Tuhan da tetapkan itu yang terbaik utk aku..
jgn la cakap camtu, hang tempuh dulu..Mak pun da suka Kat M16..kena la kat ati dia...:))
aku senyum je...yer la aku try k..okla aku nak siap-2 nak kuar berbuka..
aku ngan yang agak rapat, kdg-2 klu lama-2 tak jumpa kami borak tepon cam org tgh bercinta :)) ...kejap-2 call.tapi tahun ni buat pertama kali nya stelah 25 tahun beraya sama aku & yang akan raya berasingan sbb tahun ni dia raya umah mak mentua dia :( aku rasa raya aku x bermakna tanpa dia, tapi aku kena terima yg dia da ada husband, kena adil..alaaa raya pertama tu aku sibukkan la diri melayan karenah manusia-2 lain...semoga raya pertama cepat berlalu n raya kedua muncul sbbnya yang akan balik pada raya kedua \:D/ ..








8:09 PG
11 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|