<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rabu, 13 Ogos 2008


utk shem weng..aku dah laksanakan :))
aku baru bukak blog tetiba ada plak yg kenakan aku :P
tp aku pun cam tinie gak x penah lagi kena so aku x tau betul ke tak betul aku buat nih...betul ke weng?
1. 1st time naik kapal Terbang
x penah lagik n aku x kan naik wat masa skrang sbb aku penakut,ngeeee aku pelik camana besi berat leh terapung =)) (lantakla korang nak kata aku apa pun :-" ) sekali aku dpt laki org yg kena nek kapal terbang balik kampung, matiiiiii so sabah sarawak jgn nak ngorat aku sbb aku xnak balik kmpung nek kapal terbang :)) =)) :P

2. 1st time beranak
Belum lagi la sbb aku blum kawen b-( tp insyallah kalau ada Rezeki dari NYA aku pun mau lengkap sbg seorang wanita kan :X nak rasa camana beranak tuh :D nak anak kembar :">
3. 1st time gi oversea
waktu sekolah la, gi Singapore n thailand, abg aku bawa..
4. 1st time duduk jauh drp family
waktu kecik dulu mak aku tinggal dia gi johor kat abg aku n 1st time duk jauh dari dia, rasa cam nak mati jerk xda mak :
5. 1st time keje
lepas spm jugak masa tu tolong abg aku..seronok sbb dpt duit sendiri
6. 1st time rasa gemuk :
klu 1st time masa abis sekolah dulu, tp skrang tiap ari rasa gemok :
7. 1st time bercinta :
waaaa soalan :P, klu 1st time masa abis sekolah kot, tp bercinta ke tu :-??cam tak jerk :D
8. 1st time rasa diri cantik
x penah rasa cantik sbb aku tau aku x cantik :))
9. 1st time masuk cinema :
pas habis sekolah ngan yang(kembar aku), tgok citer hantu, dia jerit satu panggung tengok dia, kolot tul =))
10. 1st time admitted in hospital
masa mak aku lahirkan aku :)) hospital penang :D
yeeeee da settle da.....so aku x malas kan kan kan kan :P
skrang ni time aku lak nak tag korang >:)
1. agus
2. bedah wisha
3. yana pujiana
4. hilang cari jumpa
5. penyu pupus

2:29 PTG
20 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|