<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Isnin, 7 Julai 2008




HaPpY bIrThDaY tO mY BeDaH >:d<
eSOk BesDaY My BeDaH..tApI aKu x SaBaR dAh NaK uPdAtE bLoG aKU nEh..
bagi yg x kenal my bedah nih..meh aku nak terangkan skit..
-nama dia wisha tapi aku lebeh senang panggil dia bedah ...
-tahun neh dia celebrate besday yg ke 25 tahun , sama ngan aku cuma beza kami bulan so ko lebeh tua oke :-"
-dia berasal dari sabah n skrang bekerja & bercinta di JB =))
-dia punyai DS cam aku jugak =))=))
-dia kwn yg aku kenal melalui VF, 1st kami jumpa dinner tahun lepas tapi macam dh kenal lama ..
-aku slalu jer citer kisah aku pada bedah pendek citer kami slalu share rahsia la..
-bagus korang dpt kwn ngan dia sbb dia ni jujur lagi ikhlas n sedikit betul bendul =))=))
-dia seorang yg cantek, dia jugak antara idola aku bab perangai ..aku suka pangai dia..
-klu korang nak tau bedah single ke tak tanya aku =))=)) (x da harapan la ko isone7 =)) )
lagii??? korang gi tanya dia sendirik =))
:* Bedah :*
- Semoga ko Panjang Umur Murah Rezeki..
-Semoga ko dapat kecapi apa yg ko impikan..
-Semoga dipermudahkan jodoh ko & si dia..
-Semoga ko sihat & dpt jalani Kehidupan ini dengan sempurna
- Semoga ko terus gembira disamping org-2 yg ko sayang
-Semoga ko tabah lalui hidup yg semamangnya berliku ini..
n yg paling penting smoga aku dpt jadi kawan sahabat & teman ko sepanjang hayat aku ...kerana ko seorang kawan yg baik pada aku..

hepPy BeSdAy BedAh >:d<
ko sentiasa dalam doa aku

1:28 PTG
27 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|