<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 3 Jun 2008


pandangan
ramai ooooo

3 org montel :P


tunggu pe lagi...jom ikut :P



yihaaaaa


anak-2 akak aku



men bola tampar dalam air...berapa kilo air dah aku minum

haaaa jaga-jaga.....
bila org tua berebut bola =))=))
aiman pijak peyut mak su :((
haaaaa jadi baby sitter =))
terkejut abg ipar aku =))...


aiskrim kek utk abg aziz..happy belated besday :D



anak buah ajak men perang-2 :-<


meh sini kawn ngan saya :-ss



anak buah aku dah ada kete :O :O


baru pas mendarat :-s


ni pulak heli peribadi..kaya betol :))



singgah makan durian & manggis




dgn jet peribadi aku (pasan plak :)) )




nampak x belakang aku tuh apa..ular sawa


gaya x puas hati :))


ngan bf aku kat bowling


ngan family normah hakim..ensem giler


dekat zoo ngan family akak aku..




















marah nih X(














nak tau nape? sbbnya aku tgh-2 mood baik punya nak karnag blog ni ...aku pun karang la...dah upload gambar ikut turutan dah citer kisah 4 hari bercuti tapi alamakkkkkk...tetiba jer ada dlm ayat last opis aku blackkkk outtttttttttttt ...huwaaaaaaaaa sakit hati & tensen betolllllll.....so aku dah malas nak update cuma aku update ngan gambar-2 jerk..inilah family day aku yg lepas tapi x cukup korum sbb 2 daripada abg aku x dpt dtg oleh sebab yg x dpt dielakkan last minit...so ini ajer la citter aku ...




















keciknya dunia




















opsssss ada nak citer skitttt...malam ahad lepas...masa tu aku dari presint 11 amik kabel kamera dari kawn aku terus jerk aku ke CC di presint 9..sbbnya akak aku sibuk nak gambar-2 so aku nak transfer masuk pen drive... nak tau per citer :> aku terjumpa sorang kenalan yg dah aku kira-2 10 tahun kami brpisah...malunya sbbnya aku terlanggar dia :-ss tuh la jalan pandang ke atas sgt =)) ..aku kuar jer dari kete terus melulu ke CC , masa tgh jalan tu..aku jalan punya la laju pastu tgh belek hp...kedebushhhhh terlanggar mamat nih...jatuh abis beg dia ..alamak mati aku ...dia pun kutip..aku lak dgn spontan terus kutip buku-2 dia yg jatuh sambil.eirrrhhh encik saya mintak maaf yer...saya sengaja tadi :-s dia plak balas apa sengaja :O ...(aku slalu melawak ngan dak-2 opis wat-2 salah pastu ckp ehhh sori aku sengaja so dh terbawa-2 kat luar:-s ) ehhh takkkkk saya mintak maaf sbb tak sengaja ...tiba-2 dia haaaa awak?? aku lak ehhhhh ikhwan....alamak kecik betul dunia nih...sape dia? dia ni aku kenal masa aku tingkatan 3 lagi umur 15 tahun skrang dah 25 tahun hampir 10 tahun yg lepas...aku kenal dia masa sama-2 seminar untuk mghadapi peperiksaan PMR x lama dulu..dia Ikhwan budak penang yg satu team ngan aku..ada kisah ngan dak nih x lama dulu tapi masa tu kami masih belajar so kena fokus pada belajar dulu :))...ntah la cinta monyet kot..tapi setakat tu jerk n kami terus terpisah...sbbnya dia sekolah lain aku sekolah lain..mula tu ada berhubung guna surat tapi aku yang lost contact sbbnya aku duduk asrama xkan nak kasi alamat asrama..giler kene sebat ngan tuan pengetua nanti ....ishhh kecik betul dunia ni..sama-2 dari penang tetiba leh plak berjumpa di Putrajaya tapi dia jauh lebih bagus dari aku..dia pun dah keje bagus skrang...dah smart dah..dah lain sangat la..sampai aku x sangka dia ikhwan yg pernah aku kenal dulu tapi yg kelakarnya kami masing-2 leh cam muka masing walhal masa dulu muka cam budak-2 lagi :)) ..pelik tul..aku ni dah la susah nak cam org...aku tanya dia..pe buat kat putrajaya? dia ckp dia slalu kat putrajaya sbb site dia kat putrajaya...hmm maklumla keje pun dah bagus...dia tanya aku lak apa aku wat kat putrajaya? aku pun ckp le yg aku keje sini...dia tinggal kat bangsar katanya tapi banyak abiskan masa di skitar putrajaya buat masa skrang nih...lepas dia temankan aku g cc transfer gambar , kitaorg pun lepak la mamak jap..banyak betul cerita ..sedar tak sedar sampai akakk aku call dia mau pulang sudahhh...mulanya terpisah sbb nak kena belajar sampai skrang terjumpa balik..papepun nice to meet u ikhwan...




itu jerk...korang jgn cakap aku weng plak sbb aku betul-2 x sngaja..macam nak gugur jantung aku sbb terlanggar mamat nih..giler kelam kabut aku...haaa pada kawan-2 aku yg solo tuh leh la klu nak berkenalan sbbnya ikhwan masih solo lagi...nak tgok gambar? blehh nnti aku mintan dia hantar ke hp aku sbb gambar xde dlm hp aku..=))=))




itu jerk..malas dah nak taip nnti letrik kat opis aku nih terpadam lagik :)) pastu mood aku ilang..nak tunggu mood dtg lambat sangat :))




papai :*





2:35 PTG
4 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|