<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Selasa, 6 Mei 2008


semekom :"> ...lama gak x tulis blog nih..tp lama ke ? xda la kan..baru jerk 3 ari ..xda pape yg nk diceritakan melainkan hari minggu yang agak mengujakan jugak :D ...
sabtu..
kul 2.00ptg kuar gi futsal kat endah prade, pegi ngan dak tecik tuh...tp futsal tak jadik sbb hanya 4 org jerk pmpuan..baik gi shoppung lagi best ..aku yin zana n niza round-2 EP, tgok-2 baju tp last sekali anieza yg shopping over, kami lak tak amik apa-2 , xda yg berkenan di hati...pastu naik atas jumpa molly yg asek ngan kesesatan dia, sampai EP kul 5.00 tp mood nak trening dh ilang sbb dh tukar jeans so malas balik nk tukar track :D.. org kl pun leh sesat area kl [-( lain la aku org penang :D lepak jap kat situ sambil join molly kutuk agus yg dh semankin membolat tuh :))...pastu diaorg gerak kedai mamak gi makan tapi aku ngan dak tecik tak pegi sbbnya kami ada plan, elok nk gerak dak tecik tuh ckp aku, intan jom gi koke? aku tanpa berfikir terus setuju jerk pelawaan dak tecik tuh...sampai la kul 7.00 pastu kitaorg terus gi the mines ngan kin.. dia nak belikan hadiah besday utk lokman syg dia :)) so kami pun round the mines sambil mencari hadiah n singgah makan asam laksa di lemongrass...ishh minggu lepas jerk aku dh 3 kali makan asam laksa tuh [-( pas dak vf nih ajak dak opis pastu dak kursus [-( kembong jugak perut aku nih tp x kisah aku suka laksa :X :X .oyin beli kasut tinggi :D pasni korang takkan jumpa oyin yg serendah dulu [-X dia dh tinggi oke :D..katanya kasut utk wedding apis...haaa pasni dia lagi tinggi dari apis la :)) sng skit nak tangkap gambar :)) kalah la si kuya yg sombong tuh ngan ketinggian oyin nnti =))=)) =))..dulu nampak cam adik badik skrang dah nampak cam kak ngan adik =))=))pas jumpa jerk jam tangan tuh, pergi cari pembalut terus balut n kami pun gerak balik ke sarang kami iaitu putrajaya :-< .. n letih terus nak tido \:D/
ahad...
kin ajak celebrate besday lokman ngan kawan-2 dia,,malu sbenarnya sbb aku x kenal diaorg :"> ...kin wat plan..aritu dia langsung tak ucap, tak call, tak sms lokman, kononya lupa la besday dak lokman nih tapi kami awal-2 dah plan ngan kwn-2 lokman. lokman ada futsall..so kami kuar gi cari kek n terus bergerak ke tempat futsal n tunggu kat luar punya la lama sbbnya diaorg tgh main takkan nak serbu bawa kek..skali bola tuh kena kek :-ss abis #-O elok nak abis jerk kwn lokman kuar bagitau kami n reramai nyanyi lagu utk lokman ...lokman terkedu naseb x pengsan =))=)) so kami ramai-2 gerak ke kedai utk makan n lokman banjer smunya sbb besday dia :)) ... terharu nampak lokman, kin jugak gembira n aku? aku doakan yg terbaik utk diaorg, n semoga korang bahagia hingga akhirnya >:D<> ...gambar tak da sbbnya x kan aku nk snap pic dah la aku baru kenal ngan kawn-2 kin & lokman karang diaorg cakap dak ni pehal :D :D...

11:18 PG
6 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|