<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rabu, 21 Mei 2008





26 Tahun sudaa....



Lilin cam 29 tahun :D

PLAN KANTOIIIII

Plan utk menepung telurkan padli hancur musnah disebabkan ada owr yg tak paham makna seprise X(

dah rancang ngan dak-2 nih utk kenakan padli n aku selaku pelakon utama akan bawa padli ke Bora Ombak Ampang utk diserahkan kpd dak-2 nih utk menepung telurkan so aku pun ajakla dia makan sempena besday dia n dia mulanya dah setuju sbb aku ckp biar aku yg tentukan tempat .aku cakap dia dah boring la makan sekitar bangi putrajaya ni apa kata kita g jauh skit..so aku pun cakap la nak g ampang n kebetulan abg aku ada situ n terus nak amik barang yg dikirm dari kampung...mulanya dia ok jerk n tak syak pape..so kami plan n bentangkan pada ahli-2 parlimen terpilih vf dalam email tapi ada la sorang makhluk ni g sms padli kata "ohhh ko asek kenakan org , malam ni siapla ko" so padli dapat la hidu yg ada plan nak tepungkan dia..so dia cakap aku x pe..malam ni makan biar dia yg tentukan tempat #-O ..aku cuba utk membantah bla..bla..bla..bla...alamak camana ni?aku pun cakap ok la tapi kita nak makan mana? dia cakap tak pe..demi keselamatan last minit baru decide ...tapi aku cuba jugak utk membantu dak-2 nih tapi tak berjaya sbb dia mmg xnak cakap lagi so dlm kul 8.00mlm kitaorg pun pegila makan kat restoran western food kat umah yolz, pastu sms la ita&yolz ajak datang skali..diaorg kat enquin tgh makan..pas makan diaorg datang n sembang-2 dalam kul 11mlm kami pun gerak pulang...oh berjaya jugak dia larikan diri ek..xpe korang pandai la plan kenakan dia nanti ...so pada yg terlebih bijak mengkantoikan plan kami tuh siap la ..nnti kami salut ko ngan tepung pastu goreng ....huhhhhhh....






10:33 PG
9 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|