<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Rabu, 28 Mei 2008



Nasi Kandaq...
semekom :"> jgn telan air liur k ...huhahahah...ini la nasi kandar..tadi OTM ngan dak-2 nih skali terkeluar cerita nasi kandar so dgn tetiba naluri aku tersentuh lak nak mkn nasi kandar..dah lama x makan :( ...haaa meh aku citer sikit pasal nasi kandar..klu sbut nasi kandar selalu menu biasa aku sotong ngan kubis @ bendi..nasi kandar klu makan lak aku suka 2 tempat jerk satu nasi kandar pelita kat celenpark, ngan kulim satu lagi nasi kandaq line clear kat penang sbelah ngan komtar aku kasi 5 bintang utk kedai-2 nih ..nasi kandar kat line clear ni klu korang ingat balik..masa mini gath png dulu ada diaorg bawa singgah makan, itu la nasi kandaq line clear..tgok kedai betul-2 lekeh tepi lorong jer tapi jgn pandang rendah sbb kedai ni antara kedai yg paling lama kat penang...nasi kandaq ni klu perhati elok-2 dia xda lekat-2 dia sebutir-2 jer kan...cara masak dia ada cara antaranya masak buang air nasi masak lagi pastu buang air nasi sampai masak tu sbb last dia akan jadi sebutir...kari dia lak jarang diaorg guna santan tapi klu yg betul-2 asli dia org masak x de santan, klu nak kasi lemak letak susu ..tu sbb karinya leh panaskan sampai berapa ari pun x basi..nasi kandar ni wajib mesti ada kuah daging masak kicap tapi kuah ni pekat & pedas sgt... n kuah campur-2...tp kitaorg klu buat kami x letak santan atau susu lagi sedap :D...panjang lak nak citer...belajar sndiri la :)) .ini smua aku tau dari ayah aku sbb ayah aku mamak penang :)) ...tuh dia pandai masak nasi kandar 8->...pedas mmg pedas nasi kandar ni tapi bila ilang pedas mesti teringat nak makan lagi...tghari ni nak cari nasi kandar la..jom sape mau ikut :))

9:33 PG
10 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|