<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Khamis, 24 April 2008






semekom :"> ...sy rajin lagik..org lain sbulan skali tulis blog tp aku 2 kali shari =)) tgh ada mood kan :-" lgpun blog baru :P ...tgok atas tuh...nampak???? terliur tak??? haippp jgn telan air liur erk :))...itu la yg aku makan lunch tadi..makan asam laksa di lemongrass n kwn aku makan mee kari...sedap :X :X klu kat RASA(cafe di alamanda) semangkuk laksa 5.00 tp hampehh x sedap langsung baik mkn kat sini harga baru 6.90 tp puas hati...mee kari lak 7.50 pun sedap gak...klu nk laksa yg sedap lagi pegi KLCC memang aku kasi A la... kami terkejar-2 makan sbbnya tujuan nk pegi alamanda aku nak carik barang utk dia n kwn aku lak nak g maxis .. tp ada satu kejadian yg x diingini berlaku :-< ..kami kuar lebih kurang 12.30tgh sbbnya lps pukul 2.00 org gov dh xberani nk jln-2 coz ada spy KSN (Ketua Setiausaha Negara) yg keja diaorg amik nama & alamat jabatan (cam cikgu displin jerk=)) ) n nnti dia akan 4wordkan surat pd ketua jab. suruh tunjuk sbb knp staff dia ada disitu pada waktu tersebut [-( huhhh cam budak-2 sekolah jerk tp aku rasa x lama, maybe dlm tahun ni jerk...ni smua gara-2 surat layang dari seorang Hamba Allah yg peka pada keadaan sekeliling : dia antar surat pada KSN [-( ahh malas nk citer karang korang kutuk org gov lak :P :P uwekkk ...ok berbalik pada citer tadi..aku & kwn aku ni masuk la parking alamanda..aku bawa keta aku so aku tekan button kt situ n amik la tiket turun 1 floor utk ke
parking..tetiba nk kuar aku carik tiket tu...
hahhhh mana tiket?
kwn aku ckp bkn ke ko yg amik tiket ?
aku balas yer ker?
dia ckp ko atau aku yg bawa kete tadi :-W (sambil muka benggang jer) hikhik
aku jawab aku la yg bawak :D (sambil tersengih kt dia)
tpnya xde kt aku pun...apa lg satu kete tu kami selongkar ..abis karpet-2 kete kami bukak..xde juge nih :-s (alamanda klu tiket hilang korang kena bayar 25.00) apa lagi kami dua dh cam org x betul jln kaki smbil tgok bawah ikut jln keta tadi :)) org tgok jer musti dlm ati org ckp dak-2 ni cari keta yg parking tak jumpa la tuh (sbbnya aku pernah ckp kt org camtu, bila tgok org melilau :D) ..kwn aku ckp
pe susah kita gi tekan la button tu balik..
aku ckp sesenang jerk ko ni..ko ingat tiket nk kuar ke?mana bleh la....
pe lak tak kuar..mesti kuar..
ko pegi la tekanklu bleh aku malu : (walhal aku tau mana leh tekan klu tak de kete sbbnya dia ikut pd keberatan - cm citer mr bean klu korang pernah tgok =)) )
eleee itu pun nk malu..meh sini aku settlekan masalah yg melanda kita nih (dgn belagaknya =)) )
aku senyum jerk tp dlm ati nk gelak skuat-2nya tp xleh arini skema g alamanda pakai baju batik ngan kasut tumit tinggi =)) x supan nnti [-X
smbil dia nk pegi kat mesin tu aku slow-2 undur.. n dari jauh aku tgok la..dia tunggu jerk kete abis masuk pastu dia ngan muka konpiden tekan la ..tekan lagi...tekan lagi..tiketnya mana? xkuar pun...pastu dia bleh plak g belek-2 kat situ, sambil dia belek ada la pak gat tu dtg..adik wat pe tuh? dia jawab xde pape abg..saya baca mende ni jerk (walhal kat dada tuh ada pas keje ) =))=)) =)) alasan nak kaber malu la tuh :)) aku? apa lagi aku gelak rasa cam nk guling jerk =))=))
sambil tu muka dia dh merah aku gelak lagi tak tahan ..dia selalu jerk over konpiden mende yg dia sndiri xtau kebenarannya =))=))
dia ckp aku pesal ko x ckp gat tuh dt X(
aku pun xtau tetiba jerk dia muncul
siot malu aku tahap gaban tau..
aku pun malu jadik kwn ko =))=))
keras perut aku..maybe bleh kurang 1 inci :)) pastu dh puas carik kt luar kami pun tekad la nk jerk pegi opis parking tu utk mintak kad baru...tp ??? kejap???dia tanya
apsal??
aku ke yg bawa kete tadi?
yer la abis takkan ko ngan aku penumpang kot?
aha kan.. xkan kita guna remote bawa kete
main-2 la
aku baru ingat..lps jerk aku amik tiket tuh aku letak atas riba aku
aha pastu?
pastu aku belok ke kiri turun parking (ala-2 bulatan tp bukan bulat la )
kami dua-2 jawab tiket tuh jatuh tepi kerusi driver sbleh kiri
pe lagi cepat-2 kami pegi kat kete smula n tgok kat tempat tu..SAHHHH ada disitu #-O cisss aku rasa cam nak koyak jerkk tiket nih kwn aku ckp...aku ckp dia klu ko nk koyak baik kita tak carik tadi n xyah la ko gi selongkar mesin parking tadi =)) =))
tgok-2 jam dh 1.10ptg :-s alamak nk makan lagi nk carik brg lagi..apa lagi jln cam robot la :))..pas makan gi maxis dia settle kan hal dia pastu gi carik barang yg aku nk tp nya aku x berkenan la :-<> ...ptg nih nk try servey kat jusco lak..(aku mmg camni, klu nk beli barang aku kena gi smua tempat dulu n last skali baru wat keputusan yg mana nak..aku nak servey kat kl selangor n penang dulu :)) hanya org pmpuan jerk leh temankan aku shopping sbbnya diaorg pun kaki shopping tp klu lelaki teman aku ..asek membebel jerk [-( ...cam aku gi cari baju dinner utk vf dulu :)) ) sabar jer la eh :P uwekkkk...
okla takat ni jerk kerajinan yg melanda aku ..papai :-H



3:06 PTG
9 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|