<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8396187926878286553\x26blogName\x3ddiarieintan\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diarieintan.blogspot.com/\x26vt\x3d-8003496597065561025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Isnin, 28 April 2008





semekom :"> ... X_X..aduih mankin ari mankin aku xtau nak tulis pe dlm blog nih :-ss..klu masa xde byk lak aku fikirkn nk tulis :D...okla just nk citer jer la..pasa futsal n boling yg semankin ari semankin dekat nih :> ..jumaat balik keje trus je ke Alamanda tgok wayang :D. cite LOVE ...okla mcm copy paste dari filem CINTA dari Malaysia..sejibik citer dia cuma pelakon jerk lain..bagus citer tu..klu betul-2 hayati la..tambahan klu korang tgh bercinta n tgh ada problem (dugaan ) byk pengajaran tp smuanya berakhir dgn kegembiraan cuma satu jerk berakhir ngan kematian.pastu member aku sibuk ajak g koke [-( ..dh la pakai baju keje..:-<>
sabtu pagi lagik dh kuar temankan adik aku gi cari barang aiman sampai kul 2.00 lepas tu terus gerak pegi trening futsall n terus g boling di AP...(siap sedia JB :-" ) lepas jerk abis futsal di bukit jalil kami terus gi minum jap di mamak maju, ramai yg ada aritu..yg aku ingat (yolz&isteri, agus& isteri, kak ainz, niza,oyin&bf,intan jazz, penyat, indra putri, mol,shem,zana,katus,wawad,weng,cikai&makwe) ada lagi kot :-s x ingat lak :-s..smua dak-2 nih dh terpukau ngan meggi mamak tuh =)) ...lepas nih smua jatuh cinta kat mamak maju :"> :)) pastu gi umah weng jap, g mandi, weng dh beli set bilik tidur :> prepare utk kawin nnti kot :D n pastu smua terus bergerak ke AP utk sessi latihan boling :)) ...lagi ramai kat sini (shem,aku,yin,niza,mol,ida,nixx,indraputri,penyat,zana,weng,slambers,ustaz,wawad,izery,as,tombaks,tulipz_biru,dodi,krizal ) men sampai 4 game : ... lama skit coz ada tetamu kan dari jb (izery&as) dari penang (tombaks) ..izery bawa kamera..so dak-2 kl ni apa lagi...klu x snap gambar bukan dak vf la :)) ...yg dak-2 pmpuan ni x cukup mekap so smua kena mekap ngan bedak yg diketuai oleh cik kambeng kita :)) ...nnti bila dh dpt gambar aku upload ek...abes tu gi kat warung wak utk makan & minum ... so lepas tu semua gerak balik...yg tercedera hanya weng sbb dia tak kuat :-" :)) ... ari ahad xde gi mana-2 duk umah jer :D :D...duk umah sorang coz yg lain kuar...bestnyaaaaa....


futsal & bowling


minggu lepas ari rabu ada dpt khabar berita yg opis aku akan wat family day pada tarikh bowling & futsal nnti :-s .. aduhhh apsal la wat tarikh tuh :-s mcm da xde tarikh lain agaknya [-( ...sbenarnya aku jarang join xtvt opis nih.tp kami klu wat family day mcm best skit..setiap staff akn dpt sorang satu bilik n bleh bawa saper jerk yg korang nak bawa (famliy & kawan-2 tp make sure sama jantina ) n smua perbelanjaan ditanggung ..diaorg just nak suruh kita gi bercuti jerk n dibuat di Bukit merah laketown resort.... tambahan dh dekat dgn penang hanya 45 minit jerk..leh balik sana >:) ... tp boling & futsal lak tarikh tuh :-S .., aku arap FD opis aku nih akan berubah tarikh la :-s...arap-2 sgt :D....






11:03 PG
6 comments

Welcome!


♥ diarieintan.blogspot.com ♥

It's Me


PuTeri_IntAn
14 September 1983
Penang
malaysia
virgo

Links


My Bedah
Comel
sHem WeNg
icha
mochitsuki
Bedah Manjung
IntaN SpoON
she
Kak aIN Den Sayang
kambENg SenGaL
WaNa@DoLLah
ZaNa_ApaU
EL cayunk
Yana Png
YiN Tecik
WaNie Tecik
Idaz GeBu
Kak YaYang
BINi AGus
Padlik Ganu
ANNiiEza
Montel
FAiz WeNg
Inspektor Kilat
Singapau
MeGAt
CikaiLAh
Akim
Mr Aries
My Hero
Dean Hensem
Corey Penang
Lang Penang
Mel Penang
Bee awek Meng Johor
Kadok Olyn Johor
As Awek Izery Johor
Sharkma Johor
Muzz Johor
Pak Long Sengal

My Song!!



My Link


Virtualfriends.net

friendster.com

puteri_intan@netblog.com

intanzasss@gmail.com

puteri_intan@tagged.com

yna_haslina@hotmail.com

diarie_intan@yahoo.com

Memoirs


April 2008
Mei 2008
Jun 2008
Julai 2008
Ogos 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
Februari 2009
Mac 2009
April 2009
Mei 2009
Jun 2009
Julai 2009
Ogos 2009
September 2009
Oktober 2009
November 2009
Disember 2009
Januari 2010
Februari 2010
Mac 2010
April 2010
Jun 2010
Julai 2010
Ogos 2010
September 2010
Oktober 2010
Disember 2010
Januari 2011
Mac 2011
April 2011
Mei 2011
Jun 2011
Ogos 2011
September 2011
Oktober 2011
November 2011
Disember 2011
Februari 2012

Credits

Powered by: |x|
Designed by: |x|
Photohosting by: |x|
Brushes by: |x|
Image by: |x|